Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ser et SmartWatch ud?
SmartWatches fås i et væld af forskellige designs. Hos Goldentime finder du både ure, som har et æstetisk ydre, som passer til enhver anledning og ure, som har et mere sporty look. Designet varierer fra model til model og du kan både finde ure, som har en firkantet og rund urkasse. Fælles for alle SmartWatches hos Goldentime er, at urene er produceret af Garmin og har en touchscreen.

Hvad kan et SmartWatch?
Et SmartWatch kan indeholde mange forskellige funktioner alt efter hvilken model, man kigger på. De fleste SmartWatches indeholder funktioner såsom pulsmåling, skridttæller og aktivitetsmålinger. Hos Goldentime finder du SmartWatches, som er smækfyldt med kvalitet og smarte funktioner. Du kan læse om alle de forskellige funktioner urene har under hvert produkt.

Er der forskel på SmartWatches?
Ja, der kan være en forskel. Der kan både være en forskel på, hvordan urets ydre og indre er designet. Det ydre design kan variere alt efter, hvilken anledning uret er designet til. Er uret designet til sport, vil det selvfølgelig have et meget sporty udseende.  Hvorimod urene, som også er beregnet til almindelig hverdagsbrug, har et flot udseende, som kan bidrage til hverdagens outfits. Det indre design, som for eksempel kan være udvalget af funktioner, kan også variere fra model til model.

Hvilket SmartWatch skal jeg vælge?
Når du skal vælge et SmartWatch, kan det være relevant at overveje, hvilket behov du har. Har du behov for, at uret kan det mest basale såsom at tælle skridt og måle aktiviteter eller har du behov for, at uret er spækket med funktioner, så du i nogle tilfælde kan undvære din mobil. Derudover kan det også være relevant at overveje, om uret skal have et simpelt eller eksklusivt look eller om det skal være mere sporty i udseendet.

Hvor kan man købe et SmartWatch?
Du finder et stort udvalg af SmartWatches fra Garmin hos Goldentime. Hos Goldentime er du sikret et udvalg med de nyeste og mest populære modeller. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.