Garmin – trofaste sportsure med nyeste teknologi

Garmin’s virksomhed og produkter er bygget op omkring idéen: ”Bygget til at holde”. Garmin er dedikeret til udviklingen af produkter til outdoor – og sportsaktiviteter, som bliver en stor del af Garmin brugernes liv. Garmin forsøger altid at være først på udvikling og design, hvorfor de også er forbrugernes absolutte favorit.

Derfor skal du vælge et Garmin ur

Uanset om du træner op til et maraton, den næste vandretur eller blot går daglige ture med din hund, så er et Garmin ur for dig. Garmin urene har en hav af forskellige funktioner, hvor nogle appellerer til den nørdede sportsentusiast og andre appellerer til ham eller hende, der ønsker at overvåge sit daglige aktivitetsniveau.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af Garmin ure hos GoldenTime. Vi går selv meget op i at være aktive og sætter stor pris på hvert vores Garmin produkt personalet imellem.

Vores sortiment spænder over sportsure til børn fra Vivofit Jr serien, hvor der er skridttæller og børnene kan tjene point op til at kunne låse et spil op i appen.

Dernæst har vi Vivomove og Vivomove Luxe serierne, som er SmartWatches der appellerer til dig, der gerne vil holde øje med din daglige aktivtet og få smart notifikationer på uret. En perfekt følgesvend i den travle hverdag.

Vi har også Vivoactive og Venu, som er GPS sportsure til dig, som gerne dyrker sport i løbet af ugen og gerne vil holde styr på dine aktiviteter – for at slå dem i næste uge.

Garmin Fenix 6 Pro Solar

Garmin Fenix 6 er en mere eksklusiv serie, hvor der er skruet op for alle tænkelige funktioner – denne serie henvender sig til dig, som dyrker det outdoor liv eller har brug for (eller bare ønsker at nørde) mere avancerede funktioner i din træning.

Fenix 6 serien er udbygget med Pro Solar modeller, som er udstyret med et PowerGlass, der gør at uret forstærker batterilevetiden med op til 3 dage.

Garmin MARQ

Garmin MARQ serien er den mest eksklusive serie fra Garmin og denne appellerer til forskellige trænings – og eller hobbyaktiviteter. Uret er fuldstændig tilpasset de enkelte discipliner og er derfor det helt perfekte valg til eliteudøveren og/eller entusiasten. Går du meget op i golf er MARQ Golfer din virtuelle caddie. Er du derimod passioneret for sejlsporten, så er MARQ Captain eller MARQ Captain American Magic lige det du står og mangler.

Garmin ure til laveste pris

Hvis du drømmer om et Garmin ur til dig selv, skal du selvfølgelig kunne købe det til en skarp pris. Hos os får du altid den laveste pris på hele vores store udvalg af Garmin ure til både mænd og kvinder. Finder du uret billigere et andet sted, så tøv ikke med at kontakte os. Vi prismatcher alle autoriserede forhandlere! GoldenTime er lig med konkurrencedygtige priser. Vi er autoriseret Garmin forhandler - så du kan trygt købe dit Garmin ur hos os!

Spørg endelig!

Er du i tvivl om valg af ur eller har du spørgsmål til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Garmin køb i dag!