Vores udvalg af smykker til mænd


Vi forhandler mange kendte mærker og smykker til mænd i forskellige designs. Flettet læder, guld eller sølvkæder til mænd, cool armbånd m. sten - vi har et stort udvalg. Om du er klassisk eller farverig, så har vi garanteret mandesmykker og herresmykker til dig eller din bedre halvdel. Du finder hele udvalget af smykker til mænd her på siden.

Herresmykker fra Alexander Lynggaard


Kender du herresmykkerne fra Alexander Lynggaard? Smykkerne er designet med inspiration i Alexanders mange rejser rundt i verden, hvor hans rejseoplevelser afspejler sig i smykkerne i form af det spirituelle fra  det indiske og mayanske, den rå attitude fra Los Angeles kombineret med det stilrene skandinaviske look. Sortimentet indeholder både armbånd, ringe og halskæder. Du kan både finde stenarmbånd samt læderarmbånd - og de findes i mange forskellige farver og designs. Kan du lide eksklusive smykker, så se fx nærmere på de flotte armbånd, hvor du har mulighed for at bære det alene, men også sammen med flere armbånd.

Frederik IX - også smykker til mænd


Frederik IX er et dansk smykkebrand, som henvender sig til både mænd og kvinder da størstedelen af deres smykker er unisex. Det stilrene look med det rå twist giver smykker kant som gør dem unikke og perfekte til både at kunne bæres af mænd og kvinder. Alle smykkerne er håndlavet og tager udgangspunkt i dansk kvalitet. Udvalget af smykker er stort, så du nemt kan finde et herresmykke hvad end det skal være i guld eller sølv.

Derfor skal du købe et herresmykke hos GoldenTime


Køb dine herresmykker hos GoldenTime og oplev de mange fordele. Når du handler hos os får du både gratis fragt, hurtig levering på 2-4 dage og prismatch, så du er garanteret den bedste pris, på alle vores produkter, også de flotte smykker til mænd. Tjek også vores flotte score på Trustpilot, som fortæller om vores gode service og de mange fordele ved at handle hos os.

Spørg os endelig


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde det herresmykke du er på udkig efter. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt, prismatch og hurtig levering.  Vi kan fanges på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores butik i Holstebro.