Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Vores udvalg af smykker til mænd


Vi forhandler mange kendte mærker og smykker til mænd i forskellige designs. Flettet læder, guld eller sølvkæder til mænd, cool armbånd m. sten - vi har et stort udvalg. Om du er klassisk eller farverig, så har vi garanteret herresmykker til dig eller din bedre halvdel. Du finder hele udvalget af smykker til mænd her på siden.

Et ur er ikke bare et ur, men det er med til at karakterisere, hvem du er. I dag er det ikke nødvendigvis kun halskæder, armbånd, ringe mm. som betegnes som smykker. Ure bliver i høj grad også set som smykker. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan uret skal se ud. Et luksus herreur med flotte detaljer går man aldrig galt i byen med, da dette både kan bruges i hverdagen men også til festlige arrangementer. Er du den mere sporty type, kan et ur med indbygget gps eller pulsmåler komplimentere din stil.

Herresmykker fra Alexander Lynggaard


Kender du herresmykkerne fra Alexander Lynggaard? Smykkerne er designet med inspiration i Alexanders mange rejser rundt i verden, hvor hans rejseoplevelser afspejler sig i smykkerne i form af det spirituelle fra  det indiske og mayanske, den rå attitude fra Los Angeles kombineret med det stilrene skandinaviske look. Sortimentet indeholder både armbånd, ringe og halskæder. Du kan både finde stenarmbånd samt læderarmbånd - og de findes i mange forskellige farver og designs. Kan du lide eksklusive smykker, så se fx nærmere på de flotte armbånd, hvor du har mulighed for at bære det alene, men også sammen med flere armbånd.

Frederik IX - også smykker til mænd


Frederik IX er et dansk smykkebrand, som henvender sig til både mænd og kvinder da størstedelen af deres smykker er unisex. Det stilrene look med det rå twist giver smykker kant som gør dem unikke og perfekte til både at kunne bæres af mænd og kvinder. Alle smykkerne er håndlavet og tager udgangspunkt i dansk kvalitet. Udvalget af smykker er stort, så du nemt kan finde et herresmykke hvad end det skal være i guld eller sølv.

Derfor skal du købe et herresmykke hos GoldenTime


Køb dine herresmykker hos GoldenTime og oplev de mange fordele. Når du handler hos os får du både gratis fragt, hurtig levering på 2-4 dage og prismatch, så du er garanteret den bedste pris, på alle vores produkter, også de flotte smykker til mænd. Tjek også vores flotte score på Trustpilot, som fortæller om vores gode service og de mange fordele ved at handle hos os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands laver herresmykker?
Hos Goldentime finder du herresmykker fra anerkendte brands såsom Alexander Lynggaard, IX Studios, Mont Blanc, Paul Hewitt, Georg Jensen og Daniel Wellington. De mange forskellige brands bidrager til en stor variation i designs i udvalget. Du kan derfor med sikkerhed finde et smykke, som falder i din smag og som passer til din stil.

Hvilke smykker kan man få til mænd?
Blandt udvalget finder du både armbånd, halskæder, vedhæng, ringe og øreringe, så du har muligheden for at fuldende dit look. Udover de traditionelle smykker, finder du også manchetknapper, som prikken over i’et til jakkesættet. Hos Goldentime kan du både finde eksklusive og stilrene smykker, men du har også mulighed for at finde smykker, som har et råt look.

Hvilket smykke skal jeg vælge?
Det kan være vanskeligt, når man skal vælge et smykke, som passer til sin stil. Har du smykker i forvejen, så kan du med fordel overveje, om dit næste smykke skal være samme stil, eller om smykket skal gå i en helt anden retning. Har du aldrig haft smykker før, kan du overveje, om du er til simple smykker eller om du er til et mere eksklusivt look.

Hvor kan man købe herresmykker?
Du finder et stort udvalg af herresmykker nogle af de største brands hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære herresmykker. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Spørg os endelig


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde det herresmykke du er på udkig efter. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt, prismatch og hurtig levering.  Vi kan fanges på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores butik i Holstebro.