Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

SON OF NOA


Bliv fristet af vores store udvalg af SON of Noa smykker. Her finder du både nyheder og bestsellers - både i rustfrit stål og sterlingsølv. SON of Noa skaber både klassiske og moderne designs, som du selv kan kombinere for at skabe dit helt eget unikke smykkelook. Sammensæt flere forskellige armbånd i forskellige farvevariationer - kun fantasien sætter grænser! Er du på udkig efter et armbånd eller en ørering til ham, så er SON of Noa et oplagt valg!


SON of Noa – Smykkebrand til ham

SON of Noa er et stilfuldt og legende smykkemærke til mænd – uanset om du er 16 år eller 45 år; hvis du ønsker et unikt og moderne look, så er SON of Noa det rette valg for dig. Samtidig med at designet er tidssvarende, er priserne overkommelige, hvilket giver dig mulighed for at eksperimentere og skabe forskellige looks.

Derfor bør du vælge et SON of Noa smykke

Hvis du leder efter moderne smykker til ham – uanset om det drejer sig om armbånd eller øreringe, så har SON of Noa et imponerende udvalg at tilbyde. Armbåndende er lavet af rustfrit stål,  dekoreret med sten og ferskvandsperler eller læder. Øreringene er lavet af 925 Sterlingsølv - forgyldt eller ikke.

Vores udvalg af SON of Noa smykker

Vi har et omfattende udvalg af SON of Noa smykker til mænd. Uanset om du søger et herrearmbånd eller en øreringe til ham, finder du det i vores udvalg af SON of Noa smykker. Nogle af designene er klassiske, nogle er unikke, og andre er markante smykker. Sammen udgør de en moderne og livsstilsorienteret måde at bære smykker på. Kombinér smykkerne, så du finder din egen personlige stil.

Vandtætte smykker

Alle smykker fra SON of Noa er lavet af rustfrit stål eller sterlingsølv. Du kan bære dem hver dag, da de er vandafvisende, tåler sved og parfume; ideelle til alle årstider.

Dansk autoriseret forhandler

SON of Noa er et ungt og moderne dansk smykkebrand. Hos GoldenTime er vi stolte af at være autoriserede forhandlere af SON of Noa og tilbyder et bredt udvalg online!

Hvilke smykker laver SON of Noa?

Hos GoldenTime finder du både armbånd og øreringe fra SON of Noa. Det store udvalg giver mulighed for at kombinere på kryds og tværs og skabe dit helt eget unikke look. Sortimentet spænder fra tidløse designs til dristige og moderne design – find din helt personlige stil her!

Hvilket SON of Noa smykke skal jeg vælge?

Hvis du er usikker på, hvilket smykke du skal vælge fra SON of Noa, kan du begynde med at lade dig inspirere af de mange forskellige stilarter. Derefter kan du overveje, om du foretrækker armbånd eller øreringe, eller om det skal være en klassisk eller farverig variant. Du kan også tage i betragtning, om det skal matche din eksisterende samling af smykker eller have en helt egen stil.

Hvor kan man købe SON of Noa smykker?

Du finder et bredt udvalg af SON of Noa smykker hos GoldenTime. Her har du altid mulighed for at opdage de seneste nyheder og mest populære smykker. GoldenTime er konstant opdateret med det nyeste sortiment. Derudover kan du finde inspiration i vores mange andre smykkebrands.

Spørg løs!

Har du spørgsmål om mærket eller vores smykker, er du velkommen til at kontakte vores eksperter. De vil gerne hjælpe dig med at finde det næste SON of Noa smykke til dig i dag.