Nøgleringe – Få styr på dine nøgler med stil

I dagens Danmark er det ofte sådan, at mænd ikke altid ved hvad de skal ønske sig i gave og hvis de mangler noget, så køber de det. Det kan være svært at finde en gave til ham , men hos GoldenTime mener vi at have fundet den perfekte gaveidé til ham der har alt. En eksklusiv nøglering til ham. En nøglering kan meget mere end blot at være en nøglering. Vælger du en af vores superstilede nøgleringe, kan den nemlig også sætte prikken over i’et på din stil.

Derfor skal du vælge en nøglering

Mangler du noget, der kan holde styr på dine nøgler, som samtidig gerne må være smart?
Er du på udkig efter en lille ekstra ting til at fuldende det eksklusive look eller mangler du en gave til ham du holder af, men som ingenting ønsker sig? Så er en nøglering en oplagt mulighed. Blandt alle vores accessories til mænd er nøgleringe en af de populære valg.

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af fede nøgleringe til mænd. Nøgleringe i læder , nøgleringe i stål og en kombination af begge. Vi har Mont Blanc nøgleringe – eksklusive nøgleringe i en kombination af italiensk læder og stål designet ud fra (og passende til) deres læderkollektioner. Vi har også et udvalg af Georg Jensen nøgleringe. Her spænder udvalget både over læder nøgleringe og nøgleringe i stål med silikone.

Autoriseret forhandler af eksklusive nøgleringe til mænd

GoldenTime er autoriseret forhandler af både Georg Jensen og Mont Blanc. Begge brands anses for at være high brands med få forhandlere og derfor at vi stolte af at være en af de få forhandlere.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærkerne eller vores nøgleringe, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste køb af nøglering i dag.