Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands laver kortholdere?
Hos Goldentime finder du kortholdere fra Georg Jensen og Mont Blanc. De to brands er kendt for deres æstetik, usammenlignelige designs og utrolig høje kvalitet. Med en kortholder fra en af disse to brands, er du sikret en god kortholder i mange år frem. Derudover opnår du også en gennemgående god stil, når dine accessories er i orden.

Er der forskel på kortholdere?
Ja, der kan være en stor forskel på kortholdere. Der kan være en stor forskel på designet og hvordan kortene er opbevaret. Der kan også være en stor forskel på kvaliteten af kortholderne, som har en indflydelse på kortholderens holdbarhed og levetid. Hos Goldentime finder du udelukkende kortholdere af eksklusiv kvalitet, hvilket betyder, at du kan have glæde af kortholderen i mange år frem.

Hvad er forskellen på en kortholder og en pung?
Der kan være en væsentlig forskel på kortholdere og punge, som man skal være opmærksom på, inden man køber det ene eller det andet. Kortholderen er det fortrukne valg, hvis du ønsker et minimalistisk og trendy look. Derudover er det også lettere at have med på farten. Pungen er derimod det foretrukne valg, hvis du værdsætter pladsen frem for alt. Punge giver dig en suveræn funktionalitet og anvendelighed. Du bør derfor overveje, hvilke kvaliteter du leder efter i en pung eller kortholder.

Hvilken model skal jeg vælge?
Du bør overveje, hvilket designs du synes bedst om. Kortholderne har forskellige designs, hvilket har en betydning for, hvordan du får fat i dine kort. Derudover er der også forskel på selve udseendet, hvilket også kan have en betydning for din samlede stil. Derfor bør du vælge din fremtidige kortholder med omhu, så du ender med den helt rette kortholder.

Hvor kan man købe kortholdere til mænd?
Du finder et flot udvalg af kortholdere til mænd fra store anerkendte brands som Mont Blanc og Georg Jensen hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære kortholdere. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.