Mere om herreur med rem


Et ur med rem kan have enormt mange udtryk, lige fra det retro, til det sporty, simple og klassiske. Urremmen kan vælges i flere forskellige typer, og uanset om du er til et herreur med læderrem, ure med nato rem eller sporty ure med gummirem, findes det i udvalget. Med de mange forskellige farver, materialer, størrelser og remtyper, kan du med garanti finde netop det ur med rem, der lever op til dine forventninger.

Vores udvalg af ur med rem til herre


Her på siden finder du vores store udvalg af ure med rem til herre, der byder på en masse forskellige anerkendte urmærker, flotte farver og forskellige designs.

Du kan både finde ure med sort rem til et simpelt look - eller et ur med en hvid rem, der også er et minimalistisk valg. Ønsker du et mere lukseriøst look kan du med fordel se efter et guld ur med brun rem eller du kan vælge et sportsur med gul gummirem som med garanti vil tiltrække sig opmærksomhed. Vi tilbyder herreur med rem fra Longines, Festina, Tissot og Certina - for blot af nævne nogle få brands.

Du kan få dit ur med rem med blandt andet automatic, quartz og Eco-Drive urværk, også kommer de selvfølgelig i et stort udvalg af urskive og overflade farver, så du kan finde det perfekte match til din smag.

Derfor skal du vælge et ur med rem


Et ur med rem kan have så mange udtryk og derfor er vi ikke i tvivl om, at du kan finde et i udvalget der matcher din smag. Ønsker du et meget sporty udtryk er især et ur med gummirem i en sprudlende farve perfekt, men du kan også få et mere retro look med et ur med læderrem. Desuden kommer ur med rem til herre i mange forskellige prisklasser, og der er derfor noget til ethvert budget.

Spørg os endelig!


Har du brug for hjælp til, at vælge hvilket ur med rem du skal købe, er du meget velkommen til at kontakte vores eksperter, som altid er klar til at hjælpe dig.