Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Vores udvalg af Longines dameure


Her på siden findes et stort udvalg af dameure fra Longines i et lækkert udvalg af de populære kollektioner. Vi forhandler blandt andet Longine Conquest - en mere klassisk ur serie, der er perfekt til alt fra hverdag til fest. Longines urene i denne serie kommer med en klassisk lænke, og kan vælges med en urskive på 29,5 mm eller 34 mm. Vælg mellem flere farver urskiver og overflader, for opnå dit ønskede look. Du finder også Longines La Grande Classique, som er feminine ure, der kan vælges med en detaljeret smuk lænke eller en smuk læderrem. Du finder også andre af de populære kollektioner som Longines Dolcevita, Longine Master Collection og Longines Présence. Uanset hvilket Longines dameur du vælger, er du sikret høj kvalitet og et ur fremstillet i 316L Stainless Steel. Nogle ure har smukke detaljer i eksempelvis 18kt guld og Rosa PVD. Du kan vælge dit ur med et Schweizisk automatisk eller Quartz urværk.

Derfor skal du vælge et Longines dameur


Longines har mange forskellige kollektioner, og hver især har de deres unikke udtryk. Der er derfor noget til enhver smag, uanset om du er til et helt klassisk Longines ur eller et eksklusivt udtryk med mange markeringer, smukke guld detaljer og en sort urskive. Priser på Longines ure variere også meget, og der er derfor noget til forskellige budgetter. Du er garanteret et ur i virkelig høj kvalitet fra en af de mest berømte producenter af armbåndsure, der vil kunne følge dig i mange år.

Har du brug for hjælp?


Har du spørgsmål til Longines dameure? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan finde det helt rigtige Longines ur. Uanset om det er et elegant La Grande Classique dameur eller et stilrent DolceVita ur.