Daniel Wellington ure

Daniel Wellington er et svensk urmærke, som byder på en række klassiske og stilrene ure. Alle urene fås i stål og i rosa forgyldt. Daniel Wellington byder på ure i størrelserne 26mm, 34mm, 36mm, 38mm og 40mm - bestående af både dame - og herreure. Daniel Wellingstons stil udtrykker sig ved det minimalistiske og raffinerede, kombineret med et klassiskt design, hvor der desuden er mulighed for at udskifte remmen efter behov! Bliver din læderem med tiden for slidt og grim at se på, kan du købe en ny og selv montere den med det medfølgende værktøj. Se vores store udvalg af de Daniel Wellington ure, som de seneste år virkelig har ssat sit præg på det globale urmarked lige her, eller læs mere om mærket nederst på siden.

Læs mere om Daniel Wellington ure her


Historien om Daniel Wellington ure
På trods af at Daniel Wellington er et ret nyt urmærke, har det ikke taget lang tid at overtage urmarkedet over hele verden. Faktisk blev mærket, som blev etableret i 2011, i 2017 kåret til det hurtigst voksende mærke i hele Europa. Ikke bare inden for ure, men generelt. Den ekstreme succes er nem at forstå, når man ser på urene, der kombinerer de nordiske stilistiske linjer, med en mere prisvenlig tilgang end mange af de konkurrende mærker. Man får stadig en enorm kvalitetm og det er denne kombination som har givet grundlæggeren Filip Tysander en enorm anerkendelse verden over.

Hvad er et Daniel Wellington ur?
Men hvad er det så egentlig man får med et Daniel Wellington ur? Filosofien bag Daniel Wellington ure er, at det skal være et ur for alle. Det har givet dem en enorm succes hos specielt de yngre forbrugere, fordi man netop får utroligt meget for pengene. Designet er hovedsageligt præget af det enkle og raffinerede, og det klæder virkelig mærket, at gå i en lidt anden retning med deres designs, end mange af de andre urmærker på markedet. Tjek selv vores sortiment igennem herover med det samme, og spørg endelig vores kundeserviece, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende vores Daniel Wellington ure. Husk at du desuden altid får gratis fragt på dine GoldenTime produkter.