Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Daniel Wellington - Svenske ure i klassisk designHvorfor vælge et Daniel Wellington ur?


Men hvad er det så egentlig man får med et ur fra Daniel Wellington? Hos Daniel Wellington ure er filosofien bag, at det skal være et ur for alle. Det har givet dem en enorm succes hos specielt de yngre forbrugere, fordi man netop får utroligt meget for pengene. Designet er hovedsageligt præget af det enkle og raffinerede, og det klæder virkelig mærket, at gå i en lidt anden retning med deres designs, end mange af de andre urmærker på markedet. Desuden fås urerne med mange forskellige remme hvilket kan give forskellige looks alt efter hvilken Daniel Wellington rem man kombinerer med sit ur. Der er tale om tidløse ure, som falder i manges smag uanset om man er ung, gammel, kvinde eller mand. Urindustrien har altid været et konkurrencepræget marked med mange forskellige virksomheder, der konkurrerer om topplaceringen. Med den seneste bølge af overkommelige ure ser det ud til, at konkurrencen bliver mere intens. Disse ure, som fås til en brøkdel af deres oprindelige pris, er ikke kun stilfulde og luksuriøse, men repræsenterer også kvalitet, bygget af forskellige urmagere. Markedet er konkurrencepræget, men det kan være svært at sammenligne ure på grund af de mange forskellige funktioner og prisforskelle, så langt hen af vejen er det også op til ens personlige stil og præferencer, hvilket ur der passer til én. Det perfekte ur er svær at finde, men Daniel Wellington er med deres smukke ure et godt eksempel på, hvordan du kan få et flot, tidløst ur til dit håndled til fornuftige penge og samtidig give et personligt præg.


En række facts omkring Daniel Wellington:

1. Urene er overkommelige og kommer i en lang række stilarter

2. Mærket laver flotte, stilrene vintage ure til både kvinder og mænd

3. Daniel Wellington er et internationalt brand med butikker over hele verden

4. Mærket har en fantastisk historie om sin grundlægger Filip Tysander

5. Virksomheden gør meget ud af sin følgerskare og har skabt en stærk tilstedeværelse på sociale medier med over 2 millioner følgere på Instagram, Facebook og TwitterVores udvalg af Daniel Wellington ure


Daniel Wellington er et svensk urmærke, som byder på en række klassiske og stilrene ure. Man kan vel nærmest kalde dem vintage ure. Alle urene fås i stål og i rosa forgyldt. Daniel Wellington byder på ure i størrelserne 26mm, 34mm, 36mm, 38mm og 40mm - bestående af både dame - og herreure. Daniel Wellingstons stil udtrykker sig ved det minimalistiske og raffinerede, kombineret med et klassiskt design, hvor der desuden er mulighed for at udskifte remmen efter behov! Bliver din læderem med tiden for slidt og grim at se på, kan du købe en ny og selv montere den med det medfølgende værktøj. Se vores store udvalg af de Daniel Wellington ure, som de seneste år virkelig har sat sit præg på det globale urmarked.
Så leder du efter et flot klassisk ur så overvej et Daniel Wellington herreur, som kan fås i mange forskellige størrelser. Er du derimod på udkig efter et enkelt ur til kvinder, så er Daniel Wellingtons dameure også helt fantastiske med deres mange forskellige designs. Uanset set om uret er til mænd eller kvinder, vil det være med til at sætte et personligt præg på dig og dit håndled.Daniel Wellington Classic


Daniel Wellington Classic er en række klassiske og flotte ure til mænd og kvinder. Alle urene fås i stål og i rosa forgyldt. Classic serien er velkendt for sine tydelige og enkelte skiver. Se udvalget af Daniel Wellington Classic ure her.  Daniel Wellington Classic Petite


Her finder du vores udvalg af Classic Petite fra Daniel Wellington i forskellige farver. Dette er en serie af dameure med en klassisk urskive og en lækker meshlænke. Urene findes både i rustfrit stål, rosa gulddouble og med sort eller hvid skive. Udover meshlænker fåes modellen fra Daniel Wellington også med en lækker læderrem i sort og brun. Fælles for urene, er, at de er vandtæt til 3ATM. Med et Daniel Wellington Classic Petite ur får du et stilrent, smart ur som er perfekt på til gave og selvforkælelse. Se alle urerne fra serien lige her.Dansk Daniel Wellington forhandler


Hos GoldenTime er vi stolte af at være forhandler af Daniel Wellingtons fantastiske ure, og derfor kan du med ro i maven købe dit nye ur hos os. Du får altid fri fragt og et stort udvalg af kvalitetsure til både mænd og kvinder. Hos finder du desuden altid billige Daniel Wellington ure, da vi har konkurrencedygtige priser.Spørg vores eksperter!


Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende vores Daniel Wellington ure og de mange forskellige designs, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi er autoriseret forhandler og det er én af de mange fordele du får, når du handler hos os. Husk at du desuden altid får gratis fragt når du handler hos GoldenTime.Her følger et par af de oftest stillede spørgsmål omkring Daniel Wellington ure:1) Hvordan kan man se om et Daniel Wellington ur er ægte?


Som udgangspunkt skal man tjekke for unøjagtigheder - eksempelvis visere, markeringer, graveringer, logo mm. Er uret ikke ægte, vil det ikke have samme nøjagtighed som et ægte ur.Alle Daniel Wellington ure er har et serienummer i bagkassen, hvor deres ægthedslogo også er at finde.2) Hvordan justerer man remmen på et Daniel Wellington ur?


Daniel Wellington urene findes i mange forskellige farver og både med læderrem, meshlænke og en klassisk ledlænke.
Læderremmen justeres ved hjælp af spændet og hullerne i remmen. Har du brug for et ekstra hul i remmen, kan dette laves med et specielt værktøj, som din lokale urmager har liggende.
En meshlænke kan du nemt justere selv. Her skubber du blot en lille skruetrækker eller lignende ind under spændet og skubber det op, sådan at låsen kommer til at sidde løst på meshlænken. Så kan du skubbe låsen frem og tilbage på lænken. På bagsiden af lænken er der riller, hvor låsen skal "låses" i.
Når du har fundet længden, så klemmer du låsen ned igen (husk at ramme en af rillerne).
Ledlænken skal justeres med et bestemt værktøj, som man enten kan købe online eller som din lokale urmager har på sit værksted. Vi anbefaler til enhver tid at få en urmager/fagperson til at afkorte dit nye ur.3) Hvordan plejer man sit Daniel Wellington ur?


Daniel Wellington ure er lavet af materialer af høj kvalitet, og de er designet til at holde. Det er dog vigtigt at passe ordentligt på dit ur for at forlænge dets levetid og bevare dets udseende. Det første skridt er at undgå kontakt med vand - dette inkluderer regn, svømmebassiner eller endda håndvasken, når du vasker dine hænder. Det andet trin er altid at fjerne uret, før du går på stranden og tager en svømmetur eller tager et bad. For det tredje er det vigtigt ikke at bære uret, når du laver noget beskidt arbejde, såsom havearbejde eller madlavning. Sørg endelig for at opbevare dit Daniel Wellington ur på et rent og tørt sted, når det ikke er i brug.