Daniel Wellington | Svenske ure i klassisk design


På trods af at Daniel Wellington er et ret nyt urmærke, har det ikke taget lang tid at overtage urmarkedet over hele verden. Faktisk blev mærket, som blev etableret i 2011, i 2017 kåret til det hurtigst voksende mærke i hele Europa. Ikke bare inden for ure, men generelt. Den ekstreme succes er nem at forstå, når man ser på urene, der kombinerer de nordiske stilistiske linjer, med en mere prisvenlig tilgang end mange af de konkurrerende mærker. Man får stadig en enorm kvalitet og det er denne kombination som har givet grundlæggeren Filip Tysander en enorm anerkendelse verden over.

Hvorfor vælge et Daniel Wellington ur?


Men hvad er det så egentlig man får med et Daniel Wellington ur? Filosofien bag Daniel Wellington ure er, at det skal være et ur for alle. Det har givet dem en enorm succes hos specielt de yngre forbrugere, fordi man netop får utroligt meget for pengene. Designet er hovedsageligt præget af det enkle og raffinerede, og det klæder virkelig mærket, at gå i en lidt anden retning med deres designs, end mange af de andre urmærker på markedet. Desuden fås urerne med mange forskellige remme hvilket kan give forskellige looks alt efter hvilken Daniel Wellington rem man kombinerer med sit ur.

Vores udvalg af Daniel Wellington ure


Daniel Wellington er et svensk urmærke, som byder på en række klassiske og stilrene ure. Alle urene fås i stål og i rosa forgyldt. Daniel Wellington byder på ure i størrelserne 26mm, 34mm, 36mm, 38mm og 40mm - bestående af både dame - og herreure. Daniel Wellingstons stil udtrykker sig ved det minimalistiske og raffinerede, kombineret med et klassiskt design, hvor der desuden er mulighed for at udskifte remmen efter behov! Bliver din læderem med tiden for slidt og grim at se på, kan du købe en ny og selv montere den med det medfølgende værktøj. Se vores store udvalg af de Daniel Wellington ure, som de seneste år virkelig har sat sit præg på det globale urmarked.
Så leder du efter et flot klassisk ur så overvej et Daniel Wellington herreur. Er du derimod på udkig efter et enkelt ur til kvinder, så er Daniel Wellingtons dameure også helt fantastiske.

Daniel Wellington Classic


Daniel Wellington Classic er en række klassiske og stilrene ure til mænd og kvinder. Alle urene fås i stål og i rosa forgyldt. Classic serien er velkendt for sine tydelige og enkelte skiver. Se vores store udvalg af Daniel Wellington Classic ure her.  

Daniel Wellington Classic Petite


Her finder du vores udvalg af Classic Petite fra Daniel Wellington. Classic Petite er en serie af dameure med en klassisk urskive og en lækker meshlænke. Urene findes både i rustfrit stål, rosa gulddouble og med sort eller hvid skive. Udover meshlænker fåes Classic Petite fra Daniel Wellington også med en lækker læderrem i sort og brun. Fælles for urene, er, at de er vandtæt til 3ATM. Med et Daniel Wellington Classic Petite ur får du et stilrent, smart ur som er perfekt på til gave og selvforkælelse. Se alle urerne fra serien “Classic Petite” lige her.

Dansk Daniel Wellington forhandler


Hos GoldenTime er vi stolte af at være forhandler af Daniel Wellingtons fantastiske ure, og derfor kan du med ro i maven købe dit nye ur hos os. Du får altid fri fragt og et stort udvalg af kvalitetsure til både mænd og kvinder. Hos finder du desuden altid billige Daniel Wellington ure, da vi har konkurrencedygtige priser.

Spørg vores eksperter!


Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende vores Daniel Wellington ure er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Husk at du desuden altid får gratis fragt når du handler hos GoldenTime.