Januar udsalget er i gang! 🎉 Spar op til 66% lige nu!

Daniel Wellington - Svenske ure i klassisk designHvorfor vælge et Daniel Wellington ur?


Men hvad er det så egentlig man får med et Daniel Wellington ur? Filosofien bag Daniel Wellington ure er, at det skal være et ur for alle. Det har givet dem en enorm succes hos specielt de yngre forbrugere, fordi man netop får utroligt meget for pengene. Designet er hovedsageligt præget af det enkle og raffinerede, og det klæder virkelig mærket, at gå i en lidt anden retning med deres designs, end mange af de andre urmærker på markedet. Desuden fås urerne med mange forskellige remme hvilket kan give forskellige looks alt efter hvilken Daniel Wellington rem man kombinerer med sit ur.


Vores udvalg af Daniel Wellington ure


Daniel Wellington er et svensk urmærke, som byder på en række klassiske og stilrene ure. Alle urene fås i stål og i rosa forgyldt. Daniel Wellington byder på ure i størrelserne 26mm, 34mm, 36mm, 38mm og 40mm - bestående af både dame - og herreure. Daniel Wellingstons stil udtrykker sig ved det minimalistiske og raffinerede, kombineret med et klassiskt design, hvor der desuden er mulighed for at udskifte remmen efter behov! Bliver din læderem med tiden for slidt og grim at se på, kan du købe en ny og selv montere den med det medfølgende værktøj. Se vores store udvalg af de Daniel Wellington ure, som de seneste år virkelig har sat sit præg på det globale urmarked.
Så leder du efter et flot klassisk ur så overvej et Daniel Wellington herreur. Er du derimod på udkig efter et enkelt ur til kvinder, så er Daniel Wellingtons dameure også helt fantastiske.


Daniel Wellington Classic


Daniel Wellington Classic er en række klassiske og stilrene ure til mænd og kvinder. Alle urene fås i stål og i rosa forgyldt. Classic serien er velkendt for sine tydelige og enkelte skiver. Se vores store udvalg af Daniel Wellington Classic ure her.  


Daniel Wellington Classic Petite


Her finder du vores udvalg af Classic Petite fra Daniel Wellington. Classic Petite er en serie af dameure med en klassisk urskive og en lækker meshlænke. Urene findes både i rustfrit stål, rosa gulddouble og med sort eller hvid skive. Udover meshlænker fåes Classic Petite fra Daniel Wellington også med en lækker læderrem i sort og brun. Fælles for urene, er, at de er vandtæt til 3ATM. Med et Daniel Wellington Classic Petite ur får du et stilrent, smart ur som er perfekt på til gave og selvforkælelse. Se alle urerne fra serien “Classic Petite” lige her.


Dansk Daniel Wellington forhandler


Hos GoldenTime er vi stolte af at være forhandler af Daniel Wellingtons fantastiske ure, og derfor kan du med ro i maven købe dit nye ur hos os. Du får altid fri fragt og et stort udvalg af kvalitetsure til både mænd og kvinder. Hos finder du desuden altid billige Daniel Wellington ure, da vi har konkurrencedygtige priser.


Spørg vores eksperter!


Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende vores Daniel Wellington ure er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Husk at du desuden altid får gratis fragt når du handler hos GoldenTime.


Her følger et par af de oftest stillede spørgsmål omkring Daniel Wellington ure:

1) Hvordan kan man se om et Daniel Wellington ur er ægte?


Som udgangspunkt skal man tjekke for unøjagtigheder - eksempelvis visere, markeringer, graveringer, logo mm. Er uret ikke ægte, vil det ikke have samme nøjagtighed som et ægte ur.

Alle Daniel Wellington ure er har et serienummer i bagkassen, hvor deres ægthedslogo også er at finde.


2) Hvordan justerer man remmen på et Daniel Wellington ur?


Daniel Wellington urene findes både med læderrem, meshlænke og en klassisk ledlænke.
Læderremmen justeres ved hjælp af spændet og hullerne i remmen. Har du brug for et ekstra hul i remmen, kan dette laves med et specielt værktøj, som din lokale urmager har liggende.
En meshlænke kan du nemt justere selv. Her skubber du blot en lille skruetrækker eller lignende ind under spændet og skubber det op, sådan at låsen kommer til at sidde løst på meshlænken. Så kan du skubbe låsen frem og tilbage på lænken. På bagsiden af lænken er der riller, hvor låsen skal "låses" i.
Når du har fundet længden, så klemmer du låsen ned igen (husk at ramme en af rillerne).
Ledlænken skal justeres med et bestemt værktøj, som man enten kan købe online eller som din lokale urmager har på sit værksted. Vi anbefaler til enhver tid at få en urmager/fagperson til at afkorte dit nye ur.