OLE LYNGGAARD COPENHAGEN – Hofleverandør af fineste kvalitet og design

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN blev grundlagt i 1963 af guldsmed Ole Lynggaard. Familiefirmaet har gennem de seneste år skab et veletableret renommé som et luksuriøst mærke. Charlotte Lynggaard, der ligesom sin far, er uddannet designer og guldsmed står i dag for størstedelen af OLE LYNGGAARD COPENHAGENs smykkekollektion.
´
OLE LYNGGAARD COPENHAGENs designs har fået stor opmærksomhed herhjemme i mere end 40 år. Grunden er, at Lynggaard formår at slå bro mellem det uhyre simple og vanvittigt komplekse i smykkedesigns der udgør et af landets mest eksklusive brands. I 1992, 29 år efter OLE LYNGGAARD COPENHAGEN slog dørene op, trådte grundlæggerens datter, Charlotte Lynggaard, ind i virksomheden med henblik på at videreføre de stolte designtraditioner. I de følgende år stod fader og datter side om side i spidsen for virksomhedens kollektioner.

Derfor skal du vælge et OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykke

Er du på udkig efter et smykke, som skal anmærke en særlig begivenhed eller blot vil forkæle dig selv eller en du holder af, så er et smykke fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN det rette valg. OLE LYNGGAARD COPENJAGEN smykker er fremstillet i 18kt og er håndlavet af danske guldsmede. Ædelstenene er nøje udvalgt og kun de bedste får lov at pryde smykkerne. Kvalitet og design går hånd i hånd og smykkedesigner Charlotte Lynggaard og Ole Lynggaard er helt unikke i sin formidling gennem designs – på hver sin måde.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykkelås

Et af de områder som Ole Lynggaard tidligt gjorde sig bemærket på, var med sit unikke smykkelåse system, som han lancerede i 1979. Tidligere havde låsen blot haft et simpelt formål - at låse. Men med det nye system blev låsen en integreret del af selve smykket. Denne tanke var skelsættende og fik meget opmærksomhed i branchen og ikke mindst blandt kunderne. Den nye lås gav muligheder for at designe en helt ny slags smykker som vandt stor succes og fortsat er en gennemgående del af OLE LYNGGAARD COPENHAGENs kollektioner som i dag drives af Charlotte Lynggaard.

Ole Lynggaard Snakes

Snakes kollektionen fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er designet af Ole Lynggaard selv i forbindelse med familie virksomhedens 50 års jubilæum. Designet forestiller – som navnet indikerer – en slange, som snor sig smukt omkring fingeren, opad øret eller rumdt om armen. De smukke buede linjer er både feminine og rå på samme tid og appellerer derfor til mange kvinder. Er du den heldige ejer af et Snake smykke fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, kan du være sikker på at have et smykke for livet.

Ole Lynggaard Lotus

Et OLE LYNGGAARD COPENHAGEN Lotus smykke er fantastisk og farverigt. Kombinationen er smukke farverige ædelsten, guld og diamanter på en helt ny og unik facon. Charlotte Lynggaard er designeren bag Lotus serien fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN og serien har med rette blæst alle bagover. Noget af det mest unikke ved Lotus serien, er den måde hvorpå du kan sammensætte flere smykker på en gang – det hele bliver blot endnu mere unikt og du har mulighed for at fortælle din helt egen historie.

Spørg endelig!

Er du i tvivl om valg af ur eller har du spørgsmål til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste OLE LYNGGAARD COPENHAGEN køb i dag.