Gratis fragt
levering 2–4 dage
gratis indpakning
Størrelse
7 stk
66 stk
2 stk
22 stk
1 stk
Materiale
113 stk
54 stk
221 stk
16 stk
Størrelse - armbånd
26 stk
27 stk
28 stk
10 stk
8 stk
Priser
19 stk
63 stk
41 stk
58 stk
59 stk
45 stk
35 stk
42 stk
14 stk
Log ind

Georg Jensen

Georg Jensen er et af skandinaviens bedst kendte brands indenfor design af smykker, ure og livsstilsvarer samt produkter til højtiden. Georg Jensen er synonym med høj kvalitet og unikke designs, og har lavet et hav af forskellige kollektioner, der alle ligger på et ekstremt højt æstetisk niveau. Georg Jensen har arbejdet med flere forskellige designere gennem tiden. Bl.a. Henning Koppel, Sigvard Bernadotte, Nanna Ditzel mfl., og de er specielt herhjemme i Danmark, kendt som den absolutte top inden for design. Se de mange fede Georg Jensen produkter herunder med det samme.

Forrige side12345Næste side
Forrige side12345Næste side

Historien bag Georg Jensen

Virksomheden Georg Jensen har eksisteret siden 1904, og har siden dengang udviklet sig til at være dansk designs foregangsmand på mange punkter. Det hele var i starten en sølvsmedje, men har siden dengang udviklet sig til at mestre et hav af forskellige kategorier, og deres sortiment strækker sig i dag fra boligindretning til ure og bestik. Her på siden har vi især mange af Georg Jensens ure og smykker men du kan i udvalget også finde et hav af andre produkter. Bag den fantastiske virksomhed, som i 1972 blev opkøbt af Royal Copenhagen, stod designeren af samme navn, nemlig Georg Arthur Jensen.

Georg Jensen – En ikonisk designer og en dansk foregangsmand


Der er få designere, og personligheder generelt, der har kunne skabe sig et navn inden for deres felt, som selv mere end 100 år senere giver genlyd i de nyeste generationer. Georg Jensen er en af dem. Han blev født Georg Arthur Jensen i 1866, og begyndte allerede sin karriere inden for sølvarbejde som 14-årig. Her fik han nemlig sit første job, og det var hos en af datidens sølvsmede. Det vakte stor interesse i den unge dreng, og det bragte ham videre på en uddannelsessti, der førte ham til status som uddannet billedhugger fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Efter en årrække hvor han havde udstillet skulpturer rundt omkring i København, startede han i 1904 sin egen sølvsmedje. I de følgende 20 år gik han fra at være en dansk almen designer, til at være en global superstjerne inden for design. Han høstede et hav af priser, og her 100 år senere, kan du stadig nyde godt af virksomheden, som siden dengang har arbejdet sammen med fantastiske designere som Henning Koppel, Sigvard Bernadotte, Nanna Ditzel og mange flere. Se de mange lækre produkter herover med det samme, og find dine favoritter i dag.