Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


GEORG JENSENGeorg Jensen – En ikonisk designer og en dansk foregangsmand


Der er få designere, og personligheder generelt, der har kunne skabe sig et navn inden for deres felt, som selv mere end 100 år senere giver genlyd i de nyeste generationer. Georg Jensen er en af dem. Han blev født Georg Arthur Jensen i 1866, og begyndte allerede sin karriere inden for sølvarbejde som 14-årig. Her fik han nemlig sit første job, og det var hos en af datidens sølvsmede. Det vakte stor interesse i den unge dreng, og det bragte ham videre på en uddannelsessti, der førte ham til status som uddannet billedhugger fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Efter en årrække hvor han havde udstillet skulpturer rundt omkring i København, startede han i 1904 sin egen sølvsmedje. I de følgende 20 år gik han fra at være en dansk almen designer, til at være en global superstjerne inden for design. Han høstede et hav af priser, og her 100 år senere, kan du stadig nyde godt af virksomheden, som siden dengang har arbejdet sammen med fantastiske designere som Henning Koppel, Sigvard Bernadotte, Nanna Ditzel og mange flere. Se de mange lækre produkter herover med det samme, og find dine favoritter i dag.

Historien bag Georg Jensen


Virksomheden Georg Jensen har eksisteret siden 1904, og har siden dengang udviklet sig til at være dansk designs foregangsmand på mange punkter. Det hele var i starten en sølvsmedje, men har siden dengang udviklet sig til at mestre et hav af forskellige kategorier, og deres sortiment strækker sig i dag fra boligindretning til ure og bestik. Her på siden har vi især mange af Georg Jensens ure og smykker men du kan i udvalget også finde et hav af andre produkter. Bag den fantastiske virksomhed, som i 1972 blev opkøbt af Royal Copenhagen, stod designeren af samme navn, nemlig Georg Arthur Jensen.

Vores udvalg af Georg Jensen smykker og ure


Hos GoldenTime finder du et stort udvalg af smykker fra Georg Jensen. Hvad end du er mest til guld eller sølv, så har vi helt sikkert noget der vil falde i din smag. Se fx bare smykkerne fra Moonlight Grapes serien som både findes i øreringe, armbånd, fingeringe og halskæder.
Vi er autoriseret forhandler af smykkerne fra Georg Jensen, så du kan være sikker på at købe smykkerne med ro i maven. I vores store udvalg af Georg Jensen smykker finder du også smykkerne fra den populære Heritage kollektionen men også de klassiske Marguerit smykker som er en af de mest populære Georg Jensen ringe.

Derfor skal du vælge et smykke eller ur fra Georg Jensen


Georg Jensen er et af skandinaviens mest kendte brands og har helt unikke designs af smykker og ure. Georg Jensen forbindes med høj kvalitet, fantastiske designs og har kollektioner som altid rammer plet hos kunderne. Georg Jensen har også arbejdet sammen med mange forskellige kendte designere gennem tiden som fx Nanna Ditzel, Henning Koppel mfl. Så vil du have smykker og ure i dansk design og høj kvalitet - så skal du vælge Georg Jensen.

Ønsker du dig et Georg Jensen ur?


Hvis du søger et ur af høj kvalitet kombineret med et nordisk og stilrent design, så er Georg Jensen et kvalificeret valg. Du får med et Georg Jensen ur et ur, som du får glæde af i mange år frem, og når man kombinerer det med det høje æstetiske niveau, så går urene aldrig af mode, og du behøver derfor ikke skifte ur igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver Georg Jensen?
Hos Goldentime finder du ure og smykker fremstillet i kvalitetsrige materialer. Der bliver hverken gået på kompromis med æstetikken, håndværket eller funktionerne. Derudover finder du også et stort udvalg af boliginteriør, som med garanti vil pryde i din boligindretningen. Hos Goldentime er du altid opdateret på nyheder og de mest populære produkter fra Georg Jensen.

Hvad gør Georg Jensen til et unikt brand?
Udover at have eksisteret i over 100 år og stadig give genlød i de nyeste generationer, formår Georg Jensen til stadighed at designe håndværksmæssig kvalitet i et tidløst æstetisk design. Klare flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer Georg Jensens sanselige glæde ved naturen.

Er Georg Jensen dyrt?
Idet produkterne er dansk design og samtidig bliver fremstillet i kvalitetsmaterialer, vil det naturligvis have en negativ påvirkning på prisen. Den høje pris og den gode kvalitet medfører dog også at du har glæde af produkterne i mange år frem. Derudover er det danske, tidløse design også med til at berige din boligindretning. Det høje prisniveau skyldes altså en høj kvalitet og holdbarhed.

Hvor kan man købe Georg Jensen?
Du finder et stort udvalg af produkter fra Georg Jensen hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære produkter. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Vi er altid klar til at hjælpe


Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du finder lige det smykke fra Georg Jensen som du er på udkig efter, hvad end det er en Georg Jensen ring eller et par Georg Jensen øreringe. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.