Gulddouble herre ure | Stort udvalg af flotte ure til mænd


Her på siden finder du vores udvalg af gulddouble herreure. Elsker du ure med et eksklusivt og luksuriøst look, så siden her helt sikkert noget for dig. Forkæl dig selv eller kæresten med et af de lækre ure her i kategorien, som byder på mange forskellige udtryk og mærker indenfor ure. Du finder det helt eksklusive look med både urskive, lænke og krans belagt med guld, men et herre gulddouble ur kan også have mange andre look. Det kan både være klassisk, retro, sporty og simpelt. Fælles for de mange gulddouble ure til herre, er at de har guldbelagt metal, som en del af deres design, men udover det kommer de i utallige varianter. Uanset din personlige præference kan du finde et herreur med guld, der matcher din stil.

Vores udvalg af herreure i goulddouble


I udvalget af gulddouble herreure, finder du blandt andet ure fra Longines, Festina, Jaguar, Daniel Wellington, Seiko og mange flere af de kendte og dygtige urproducenter. Der er noget til enhver smag og ethvert budget, så alle kan være med når det gælder herreure i gulddouble. Udvalget byder på ure med japansk eller schweizisk urværk, som findes både i automatisk, mekanisk eller quartz. Ligeledes findes der i udvalget af gulddouble ure mange forskellige urskive og overflade farver. Find din favorit blandt et guld herreure med læderrem, den klassisk lænke, en cool natorem eller en helt fjerde mulighed. Uanset hvilket gulddouble ur, der er din favorit, er du sikret en høj kvalitet, og med et stort udvalg af guld ure til herre, er vi sikre på der er et ur til netop din personlige stil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands fremstiller ure i gulddouble?
Hos Goldentime finder du et stort udvalg af ure i gulddouble fra nogle af verdens største urbrands. Heriblandt kan nævnes Festina, Swiss Military, Seiko, Jaguar og mange flere. De mange forskellige brands bidrager til et varieret udvalg, som gør det muligt for enhver at finde et ur i gulddouble.

Er gulddouble almindeligt at anvende?
Double er en metode, som er blevet brugt i mange hundrede år og som især er anvendt til smykker og armbåndsure. Når man arbejder med gulddouble, befinder der sig et andet metal under guldbelægningen. Det er ofte messing, kobber, sølv eller bronze man finder under guldbelægningen.

Hvilken betydning har gulddouble for ure?
Gulddouble bliver benyttet af mange brands verden over. Gulddouble benyttes for at skabe ure med et eksklusivt udseende men til en langt billigere pris, i forhold til hvis uret var fremstillet af ren guld eller sølv. På den måde formår producenterne at skabe ure til enhver smag og til ethvert prisniveau. Gulddouble er samtidig også slidstærkt, så med et ur i gulddouble vil du være sikret en god stil i mange år frem.

Hvor kan man købe ure i gulddouble?
Du finder et stort udvalg af ure i gulddouble hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære ure. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Spørg vores eksperter


Har du spørgsmål til et herre gulddouble ur, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede når du har brug for det. Husk at du altid får gratis fragt når du handler hos GoldenTime.