Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Hvad er gulddouble herre ure?


Goulddouble kendes helt tilbage til oldtiden, men hvad er gulddouble egentlig? Gulddouble er stykke metal, som er belagt med guld. Det kan være forskellige metaltyper lige fra messing og sølv til kobber og bronze, der efter en belægning med guld kendes som gulddouble. Metoden bruges blandt andet i smykke- og urindustrien. Så er du på jagt efter et guld ur til herre, så er du havnet det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores udvalg af gulddouble herreure.

Find det perfekte herreur i guld til din ursamling


Elsker du ure med et eksklusivt og luksuriøst look, så siden her helt sikkert noget for dig. Forkæl dig selv eller kæresten med et af de lækre herreure i guld her i kategorien, som byder på mange forskellige udtryk og mærker indenfor ure.

Du finder det helt eksklusive look med både urskive, lænke og krans belagt med guld, men et guld ur til mænd kan også have mange andre look.

Det kan både være klassisk, retro, sporty og simpelt. Fælles for de mange gulddouble ure til herre, er at de har guldbelagt metal, som en del af deres design, men udover det kommer de i utallige varianter. Uanset din personlige præference kan du finde et herreur i guld, der matcher din stil.

Enhver ursamling bør indeholde et guld herreur, som har et luksuriøst udtryk. Et guld ur kan bruges til mange forskellige anledninger. Det kan være den skinnende detalje på hverdagens outfit eller sætte prikken over i’et til festlige begivenheder.

Vores udvalg af herreure i guld


I udvalget af guldure til mænd, finder du blandt andet ure fra Longines, Festina, Jaguar, Daniel Wellington, Seiko og mange flere af de kendte og dygtige urproducenter.

Der er noget til enhver smag og ethvert budget, så alle kan være med når det gælder herreure i gulddouble. Udvalget byder på ure med japansk eller schweizisk urværk, som findes både i automatisk, mekanisk eller quartz. Ligeledes findes der i udvalget af guldure til herre mange forskellige urskive og overflade farver.

Find din favorit blandt et guld herreure med læderrem, den klassisk lænke, en cool natorem eller en helt fjerde mulighed. Uanset hvilket guld ur, der er din favorit, er du sikret en høj kvalitet, og med et stort udvalg af guld ure til herre, er vi sikre på der er et ur til netop din personlige stil.

Er du typen, der aldrig kan få for meget? Så kan vi anbefale et herreur i guld i limited edition, som oser af eksklusivitet og som få andre har. Disse ure kan også bruges til investering, da der ikke er lavet mange af dem, og de derved kan blive enormt eftertragtede for samlere. Historien bag urene er også med til at gøre dem unikke og interessante.

Ofte stillede spørgsmål om gulddouble ure


Hvilke brands fremstiller ure i gulddouble?
Hos Goldentime finder du et stort udvalg af ure i gulddouble fra nogle af verdens største urbrands. Heriblandt kan nævnes Festina, Swiss Military, Seiko, Jaguar og mange flere. De mange forskellige brands bidrager til et varieret udvalg, som gør det muligt for enhver at finde et guld ur.

Er gulddouble almindeligt at anvende?
Double er en metode, som er blevet brugt i mange hundrede år og som især er anvendt til smykker og armbåndsure. Når man arbejder med gulddouble, befinder der sig et andet metal under guldbelægningen. Det er ofte messing, kobber, sølv eller bronze man finder under guldbelægningen.

Hvilken betydning har gulddouble for ure?
Gulddouble bliver benyttet af mange brands verden over. Gulddouble benyttes for at skabe ure med et eksklusivt udseende men til en langt billigere pris, i forhold til hvis uret var fremstillet af ren guld eller sølv. På den måde formår producenterne at skabe ure til enhver smag og til ethvert prisniveau. Gulddouble er samtidig også slidstærkt, så med et ur i gulddouble vil du være sikret en god stil i mange år frem.

Hvor kan man købe ure i gulddouble?
Du finder et stort udvalg af ure i gulddouble hos Goldentime, så du kan få det guld herreur du altid har drømt om. For at sikre at du altid får den bedste pris, og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Spørg vores eksperter


Har du spørgsmål til et herreur i guld, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede når du har brug for det. Husk at du altid får gratis fragt når du handler hos GoldenTime.