Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mere om Smartwatch til herre


Et Smartwatch til herre er perfekt til dig der godt kan lide at dit ur rummer en masse smarte funktioner, der gør at du kan bruge det til mere end bare at se klokken. Et Smartwatch er et digitalt ur, der blandt andet kan bruges til GPS navigering, aktivitets tracking og meget mere. Her på siden kan du finde smart ure til mænd, heriblandt Smartwatch med pulsmåler, så du hele tiden har et perfekt overblik over din puls - både i hverdagen og når du dyrker sport. Med Smartwatch til herre får du det klassiske urs gode egenskaber kombineret med funktioner, der kan følge din kost, motion, søvn, modtage sms’er og meget mere.

Vores udvalg af herre SmartWatches


Hos os finder du et stort udvalg af Garmin Smartwatch til herre, der er nogle af de bedste Smartwatch på markedet. Et Garmin Smartwatch findes i mange modeller, der hver rummer forskellige funktioner og har forskellige udtryk. Garmin laver ligeledes vandtætte Smartwatch både i 5ATM og 10ATM. Med et Smartwatch med en vandtæthed på 10ATM kan du bruge dit Smartwatch til eksempelvis badning, snorkeling og vandsport. I udvalg af herre Smartwatch finder du blandt andet Garmin Venu - et Smartwatch bygget til den aktive livsstil med flotte detaljer i skønt design. Du finder også Garmin Vivomove Luxe, der er et hybrid-smartwatch, der både kombinere det klassiske udseende fra et traditionelt analogt ur med de gode og vigtige smart funktioner, der gør det lettere at have styr på dit travle liv.

Derfor skal du vælge et Smartwatch til herre


I udvalget af smartwatch til mænd er der noget til enhver smag og behov. Uanset om du blot ønsker de vigtigste smart funktioner, eller gerne vil have et meget teknisk Smartwatch, der skal bruges som sportsur. Et Smartwatch er perfekt, hvis du ønsker at gøre hverdagen lidt lettere, hvor du nu kan få en masse af din telefons funktioner direkte på dit håndled eller hvis du ønsker at følge dine fremskridt indenfor løb, cykling mm.. Desuden findes Smartwatches til mænd i flere prisklasser, og der er derfor noget til flere budgetter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ser et SmartWatch ud?
SmartWatches fås i et væld af forskellige designs. Hos Goldentime finder du både ure, som har et æstetisk ydre, som passer til enhver anledning og ure, som har et mere sporty look. Designet varierer fra model til model og du kan både finde ure, som har en firkantet og rund urkasse. Fælles for alle SmartWatches hos Goldentime er, at urene er produceret af Garmin og har en touchscreen.

Hvad kan et SmartWatch?
Et SmartWatch kan indeholde mange forskellige funktioner alt efter hvilken model, man kigger på. De fleste SmartWatches indeholder funktioner såsom pulsmåling og aktivitetsmålinger. Hos Goldentime finder du SmartWatches, som er smækfyldt med kvalitet og smarte funktioner. Du kan læse om alle de forskellige funktioner urene har under hvert produkt.

Er der forskel på SmartWatches?
Ja, der kan være en forskel. Der kan både være en forskel på, hvordan urets ydre og indre er designet. Det ydre design kan variere alt efter, hvilken anledning uret er designet til. Er uret designet til sport, vil det selvfølgelig have et meget sporty udseende.  Hvorimod urene, som også er beregnet til almindelig hverdagsbrug, har et flot udseende, som kan bidrage til hverdags outfittet. Det indre design, som for eksempel kan være udvalget af funktioner, kan også variere fra model til model.

Hvilket SmartWatch skal jeg vælge?
Når du skal vælge et SmartWatch, kan det være relevant at overveje, hvilket behov du har. Har du behov for, at uret kan det mest basale såsom at måle puls og måle aktiviteter eller har du behov for, at uret er spækket med funktioner, så du i nogle tilfælde kan undvære din mobil. Derudover kan det også være relevant at overveje, om uret skal have et simpelt eller eksklusivt look eller om det skal være mere sporty i udseendet.

Hvor kan man købe et SmartWatch?
Du finder et stort udvalg af SmartWatches fra Garmin hos Goldentime. Hos Goldentime er du sikret et udvalg med de nyeste og mest populære modeller. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Spørg os endelig!


Har du brug for hjælp til, at vælge hvilket herre Smartwatch du skal købe, er du meget velkommen til at kontakte vores eksperter, som altid er klar til at hjælpe dig.