🎁 Køb julegaven i dag     •     Gratis fragt & indpakning     •     Forlænget bytteservice til 24. januar 2023     •     Tilmeld nyhedsbrev og få 15% 🎁

Garmin MARQ Aviator GEN2 010-02648-01

DKK 19.795,00
På lager
Varenummer:010-02648-01
Garmin MARQ® Aviator er det moderne toolwatch til dig, der har en passion for flyvning. MARQ® Aviator mestrer flyvningens ånd og guider dig overalt - fra take-off til landing.


Det luksuriøse toolwatch er designet ud fra et stilrent perspektiv og med øje for de rette materialer. Uret har buet safirglas, altid tændt skærm, titaniumslænke og keramisk urkans. Et luksuriøst ur understreges af luksuriøse materialer. Urremmen er med QuickFit funktion, som gør det muligt at udskifte urremmen nemt og hurtigt.

MARQ GEN2 er toppet med AMOLED skærm, der sikrer dig høj kvalitet og en generel fantastisk oplevelse af skærm funktionerne på uret. Derudover har MARQ GEN2 også touchscreen kombineret med de velkendte trykknapper, hvilket er med til at give dig større brugervenlighed. Alle MARQ GEN2 er desuden fremstillet i Titanium Grade 5; et både lettere og mere modstandsdygtigt materiale end den almindelige Titanium Grade 3 (som bruges på den mest anvendte type Titanium). Sidst men ikke mindst har MARQ GEN2 et magnetisk opladerkabel, som bl.a. oplader 2x hurtigere end de almindelige opladere.

Særlige MARQ® Aviator funktioner

DIREKTE TIL NØDNAVIGATION
∙ Nødfunktionsgenvejstast
∙ Verdensomspændende luftfartsdatabase
∙ Retningspil

JETLAG ADVISER
∙ Vejledning om lyseksponering, soveplan og motion baseret på din destination, for at minimere jetlag

KONFIGURERBARE ADVARSLER
∙ Opsæt tilpassede notifikationer for nye metar og taf rapporter

KORT MED LUFTFARTSINFORMATION
∙ Lufthavne
∙ Situationsbevidsthed

HSI - HORISONTAL SITUATIONSINDIKATOR
∙ Nuværende rute
∙ Ude af kurs-visning
∙ Kompaskurs

BATTERILEVETID
Smartwatch-tilstand: Op til 16 dage
GPS-tilstand: Op til 42 timer

REM
Metalrem passer til håndled på 136-213mm i omkreds
Silikonerem passer til håndled på 135-213mm i omkreds