Vores udvalg af smykker til kvinder


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af flotte kvalitets smykker fra mange kendte og populære brands. Hos os finder du eksempelvis både smykker til kvinder og smykker til mænd. Vi har desuden også både eksklusive guld smykker og sølv smykker, så du kan finde lige dét som passer til dig og din stil.

Er du på udkig efter flotte smykker fra kendte brands finder du bl.a. et stort udvalg af Frederik IX smykker, STINE A smykker, Lynggaard smykker, Julie Sandlau smykker, Georg Jensen smykker, herunder de populære marguerit smykker samt smykker fra Sif Jakobs, og ID Fine.

Stine A Jewelry – et af vores mest populære smykkebrands


Hos os finder du et stort udvalg af Stine A smykker til kvinder. Der kommer hele tiden nye smykker og GoldenTime holder skarpt øje med nye trends og tendenser. Hos GoldenTime stræber vi efter at være først med de nyeste styles fra Stine A. Se fx de mange fine Stine A øreringe som kan mixes og matches præcis som du vil. I sortimentet finder du desuden også mange flotte Stine A halskæder og armbånd. Se alt fra Stine A her

Ikoniske smykker fra Georg Jensen


Vi kommer naturligvis heller ikke uden om de fantastiske og klassiske smykker fra Georg Jensen. Hvad end du er mest til guld smykker eller sølv smykker, så har Georg Jensen helt sikkert noget der vil falde i din smag. Vi kan anbefale smykkerne fra Moonlight Grapes serien som både findes i øreringe, armbånd, fingeringe og halskæder.

Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af smykkerne fra Georg Jensen, så du kan være sikker på at købe smykker i høj kvalitet. I vores store udvalg af Georg Jensen smykker finder du også smykkerne fra den populære Heritage kollektionen men også de klassiske Marguerit smykker til kvinder som er en af de mest populære og kendte serie af smykker fra Georg Jensen.

Fantastiske smykker fra Julie Sandlau


Vi har også et stort udvalg Julie Sandlau smykker, hvor du finder lidt for enhver smag. Classic serien er Julie Sandlaus signatur-serie som er inspireret af Livets Træ. Den populære Prime serie fra Julie Sandlau er en farverig og stilren serie, som du kan udbygge med både øreringe, armbånd og vedhæng – i forskellige farver og forskellige størrelser. Du finder vores store udvalg af smykker fra Julie Sandlau lige her


Derfor skal du købe smykker hos Goldentime


Vi har smykker til kvinder og smykker til mænd. Hvad end de er til dig selv, eller en gave til en du holder af. Hos os finder du altid en skarp pris på fantastiske smykker fra kendte mærker og hos os får fx altid -10% på de mange flotte smykker fra STINE A. Samtidig har vi prismatch, så du er garanteret den bedste pris, på de smukkeste smykker til både mænd og kvinder. Udover at vi altid tilbyder en skarp pris på vores udvalg af smykker, så får du også altid gratis fragt på din ordre og hurtig levering inden for 2-4 dage. Vil du se hvad vores mange kunder siger om os? Så tjek vores fremragende score på Trustpilot.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bærer man smykker?
Smykker har i mange år fungeret som et kommunikationsmiddel, herunder særligt guldsmykker. Det har samtidig også rigtig meget signalværdi. Kvinder verden over bruger smykker som et statussymbol. Smykker er et udtryk for kærlighed, anerkendelse og værdsættelse af det feminine. I dag er smykker en stor del af folks personlighed og smykkerne bliver derfor sat sammen så de passer til hele outfittet og humøret.

Kan man give smykker i gave?
Ja. Man kan sagtens give smykker i gave. Smykker er særligt gode til gaver, fordi der er mulighed for at give personlige smykker. Derudover kan smykker også findes i forskellige prisniveauer, hvilket gør det muligt at finde et smykke til enhver anledning. Hos Goldentime finder du et stort udvalg af smykker, som egner sig godt til gaver i flere forskellige anledninger.

Hvilket smykke skal jeg vælge?
Når du skal vælge et smykke bør du først og fremmest afklare, hvilken type smykke, du ønsker. Derudover kan for eksempel gøre dig nogle tanker om designet, kvaliteten og prisen og om smykket skal være fra et bestemt brand. På den måde får du sorteret i udvalget, så det er lettere for dig at danne dig et overblik over det tilbageværende udvalg.

Hvor kan man købe smykker?
Du finder et stort og æstetisk udvalg af smykker hos Goldentime fra nogle af de største smykke brands. Du finder både elegante, eksklusive og simple smykker. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Har du brug for hjælp?


Måske har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige smykke til dig selv, eller måske er du på udkig efter en gave til studenten, konfirmanden eller noget helt tredje. Lige meget hvad dit behov er, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede dig når du har behov for det.
Vi kan kontaktes på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores fysiske butik i Holstebro.