Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Vores udvalg af smykker til kvinder


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af flotte kvalitets smykker fra mange kendte og populære brands. Hos os finder du eksempelvis både smykker til smykker til kvinder og smykker til mænd. Vi har desuden også både eksklusive guld og sølv smykker, så du kan finde lige dét, som passer til dig og din stil.

Er du på udkig efter flotte smykker fra kendte brands finder du bl.a. et stort udvalg af Frederik IX smykker, STINE A smykker, Lynggaard smykker, Julie Sandlau smykker, Georg Jensen smykker, herunder de populære marguerit smykker samt smykker fra Sif Jakobs, og ID Fine.

Smykker har en stor betydning for mange. Ligeledes kan smykker have en stor indflydelse på dit outfit, da smykkerne lige sætter prikken over i'et. Smykkerne kan være med til at sætte et statement for, hvordan du gerne vil opfattes. Det kan også være, at du ønsker, at blive opfattet forskelligt alt efter, om du skal til et stort arrangement eller på arbejde. Ligegyldigt hvordan du gerne vil opfattes, så kan du hos Goldentime finde smykker, som sætter lige det statement, som du ønsker at sætte.

Armbånd


Hos Goldentime finder du både moderne og unikke armbånd fra nogle af de største brands. Et armbånd kan både bæres alene eller sammen med andre armbånd, for at skabe et anderledes look. Armbåndene her på siden finder du både i sølv og guld og alt der i mellem. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde et armbånd, som passer til din stil.

Øreringe


Øreringe findes i mange forskellige former, farver og størrelser og hos Goldentime er det heller ingen undtagelse. Hos Goldentime kan du finde øreringe til enhver lejlighed - uanset om det er til fest og farver eller om det er til en almindelig hverdag, så kan vi garantere dig, at du finder begge slags i vores udvalg af øreringe.

Halskæder


Kategorien smykker bugner med halskæder af forskellige slags. Uanset om du er mand eller kvinde eller om du er til den ene eller den anden slags halskæde, så kan du med sikkerhed finde lige den halskæde, som du står og mangler til din stil og dit outfit.

Ringe


Sidst men ikke mindst finder du ringe i alle afskygninger. Ringene du finder hos Goldentime kan både bæres enkeltvis men også mixes og matches på tværs, så man får et unikt look. Hvad end du leder efter en elegant, simpel, eksklusiv eller rå statement ring, så finder du det her på siden.

Ure


Ure til både mænd og kvinder er i høj grad blevet et smykke lige så vel som det stadig bruges til at vise tiden. Et ur er perfekt for både mænd og kvinder til at fuldende et look. Uanset om du leder et ur til investering eller om du mangler en gave til en af dine kære, så kan du finde det, du søger hos Goldentime.

Stine A Jewelry – et af vores mest populære smykkebrands


Hos os finder du et stort udvalg af Stine A smykker til kvinder. Der kommer hele tiden nye smykker og GoldenTime holder skarpt øje med nye trends og tendenser. Hos GoldenTime stræber vi efter at være først med de nyeste styles fra Stine A. Se for eksempel de mange fine Stine A øreringe som kan mixes og matches præcis som du vil. I sortimentet finder du desuden også mange flotte Stine A halskæder og armbånd. Se alt fra Stine A her

Ikoniske smykker fra Georg Jensen


Vi kommer naturligvis heller ikke uden om de klassiske og funklende smykker fra Georg Jensen. Hvad end du er mest til guld -eller sølvsmykker, så har Georg Jensen helt sikkert noget der vil falde i din smag. Georg Jensen er indbegrebet af dansk design og uanset hvilket smykke du vælger, er du sikret et smukt design og høj kvalitet. Vi kan anbefale smykkerne fra Moonlight Grapes serien, som både findes i øreringe, armbånd, fingeringe og halskæder.

Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af de smukke smykker fra Georg Jensen, så du kan være sikker på at købe smykker i høj kvalitet. I vores store udvalg af Georg Jensen smykker finder du også smykkerne fra den populære Heritage kollektionen men også de klassiske Marguerit smykker til kvinder som er en af de mest populære og kendte serie af smykker fra Georg Jensen.

Fantastiske smykker fra Julie Sandlau


Vi har også et stort udvalg Julie Sandlau smykker, hvor du finder lidt for enhver smag. Classic serien er Julie Sandlaus signatur-serie som er inspireret af Livets Træ. Den populære Prime serie fra Julie Sandlau er en farverig og stilren serie, som du kan udbygge med både øreringe, armbånd og vedhæng – i forskellige farver og forskellige størrelser. Du finder vores store udvalg af smykker fra Julie Sandlau lige her.

Shop smykker online


Her på siden har vi gjort det let for dig at overskue de forskellige kategorier af smykker, som vi udbyder. Det gør det lettere for dig i din søgen efter et specifikt smykke eller hvis du blot forsøger at finde inspiration. Goldentime udbyder et bredt udvalg af smukke smykker i unikke designs fra anerkendte danske designere. Ved at shoppe dit næste smykke online, slipper du for at gå forgæves i en butik. Vi går op i, at du får den bedste oplevelse ved købet af vores produkter. Derfor kan du trygt købe dit næste smykke her på siden.

Spred glæde


Der findes ikke noget bedre end at se sine kære blive glade for en gave, man har overrasket dem med. Smykker kan gives i alle anledninger, hvad end det er til et studentergilde, barnedåb, bryllup eller en fødselsdag. Smykker skaber glæde og hvis du vil glæde og forkæle dine forældre, søskende, veninder eller din kæreste, så er et smykke den perfekte gave. Smykker findes i et utal af varianter og man kan derfor altid finde det helt rette smykke til den rette person.

Smykker er gaverne, der bliver ved med at give. Modtageren af gaven vil glædes over smykket i flere år. De bedste gaver man kan give, er sågar også de gaver, som man kan blive ved med at finde frem og mindes de gode stunder ved.

Hos Goldentime finder du smykker i forskellige prisniveauer. Du kan derfor helt sikkert finde et smykke, som passer til dit prisniveau. Uanset hvilket smykke du udser dig for, så er du garanteret et flot smykke i top kvalitet.

Derfor skal du købe smykker hos Goldentime


Vi har smykker til kvinder og smykker til mænd. Hvad end de er til dig selv, eller en gave til en du holder af, så kan du finde det rette smykke i udvalget ovenfor. Hos os finder du altid en skarp pris på fantastiske smykker fra kendte mærker og hos os får du for eksempel altid -10% på de mange flotte smykker fra STINE A. Samtidig har vi prismatch, så du er garanteret den bedste pris, på de smukkeste smykker til både mænd og kvinder. Du kan være sikker på at finde de nyeste smykker fra alle dine yndlings brands hos Goldentime. Med vores prismatch er du sikret at finde det rette smykke til den rette pris. Vi bestræber os på at hjælpe dig bedst muligt i forhold til det, du søger. Derfor kan du forkæle dine forældre, veninder eller din kæreste med ro i maven.

Udover at vi altid tilbyder en skarp pris på vores udvalg af smykker, så får du også altid gratis fragt på din ordre og hurtig levering inden for 2-4 dage. Vil du se hvad vores mange kunder siger om os? Så tjek vores fremragende score på Trustpilot.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bærer man smykker?
Smykker har i mange år fungeret som et kommunikationsmiddel, herunder særligt guldsmykker. Det har samtidig også rigtig meget signalværdi. Kvinder verden over bruger smykker som et statussymbol. Smykker er et udtryk for kærlighed, anerkendelse og værdsættelse af det feminine. I dag er smykker en stor del af folks personlighed og smykkerne bliver derfor sat sammen så de passer til hele outfittet og humøret.

Kan man give smykker i gave?
Ja. Man kan sagtens give smykker i gave. Smykker er særligt gode til gaver, fordi der er mulighed for at give personlige smykker. Derudover kan smykker også findes i forskellige prisniveauer, hvilket gør det muligt at finde et smykke til enhver anledning. Hos Goldentime finder du et stort udvalg af smykker, som egner sig godt til gaver i flere forskellige anledninger.

Hvilket smykke skal jeg vælge?
Når du skal vælge et smykke bør du først og fremmest afklare, hvilken type smykke, du ønsker. Derudover kan for eksempel gøre dig nogle tanker om designet, kvaliteten og prisen og om smykket skal være fra et bestemt brand. På den måde får du sorteret i udvalget, så det er lettere for dig at danne dig et overblik over det tilbageværende udvalg.

Hvor kan man købe smykker?
Du finder et stort og æstetisk udvalg af smykker hos Goldentime fra nogle af de største smykke brands. Du finder både elegante, eksklusive og simple smykker. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Har du brug for hjælp?


Måske har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige smykke til dig selv, eller måske er du på udkig efter en gave til studenten, konfirmanden eller noget helt tredje. Lige meget hvad dit behov er, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede dig når du har behov for det.
Vi kan kontaktes på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores fysiske butik i Holstebro.