Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Ofte stillede spørgsmål

Hvad farve er titanium?
Titanium er i ren tilstand et skinnende hvidt metal. Titanium har en unik, rå farve, som egner sig enormt godt til ure. Farven kan nemt skelnes fra ure i stål, hvor de ofte vil have en mere gråtone. Titanium ure, der er blevet poleret kan dog godt ligne ure i rustfrit stål farvemæssigt. Titanium ure kan både fås med en blank eller rå børstet overflade, og det er derfor nemt at finde et look, der matcher din personlige smag.

Er titanium et metal?
Ja, titanium er et let gråt metal, der samtidig har en høj slidstryke. Derfor er titanium også et materiale, der er særligt velegnet til ure. Sammenlignet med stål ure er det både lettere og stærkere og den lette vægt gør, at du med et titanium ur får et enormt behageligt ur, som ikke føles tungt på håndleddet. Derudover er titanium nærmest immun overfor de sædvanlige former for metaltræthed.

Hvor stærkt er titanium?
Titanium er et meget stærkt materiale. Titanium har den højeste styrke pr. Vægtenhed af alle almindelige metaller. Titanium er 45% lettere end stål og 60% tungere end aluminium. Dette gør titanium 2-3 gange stærkere end stål og aluminium. Det betyder at ure fremstillet i titanium har en enormt stor slidstyrke og du kan derfor have dit ur i mange år.

Er titanium ure gode?
Titianium ure er rigtig gode ure og rummer enormt mange fordele, der helt sikkert er værd at tage med, hvis du er på udkig efter et nyt ur. Titanium ure er både stærkere og lettere end stål også er det også det mest allergivenlige materiale til ure, da det binder nikkel til sig og derfor er ligeså godt som et nikkelfrit materiale. Derudover undgår du metaltræthed ved at vælge et ur i titanium.

Hvor kan man købe dameure i titanium?
Du finder et flot udvalg af dameure i titanium hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.