Vores udvalg af armbånd


Vi forhandler et stort udvalg af flotte armbånd fra mange populære brands. Hos os finder du både armbånd til mænd og armbånd til kvinder. I vores store udvalg finder du også guld armbånd og sølv armbånd, så der er et bredt udvalg til alle.

Vores udvalg finder du bl.a. Georg Jensen armbånd, Ole Lynggaard armbånd, Stine A armbånd, Alexander Lynggaard og meget mere. Med et bredt udvalg af mærker kan du finde mange forskellige slags armbånd som fx marguerit armbånd, perle armbånd, tynde guld armbånd, og læder armbånd til både mænd og kvinder.

Armbånd til mænd fra Alexander Lynggaard


Er du på jagt efter et herre armbånd til den stilbevidste mand? Så tag et kig på de eksklusive armbånd fra Alexander Lynggaard. Vores udvalg af Alexander Lynggaard armbånd er både stenarmbånd samt læderarmbånd - og findes i mange forskellige farver og designs. De mange smukke armbånd med sten fås i et bredt udvalg og der kan fx nævnes armbånd med Roza Quartz, Lapis, Lavasten, Kyanite, Tiger Eye, Sodalit og mange flere. Du finder hele udvalget af smykker fra Alexander Lynggaard her

Armbånd til kvinder fra populære STINE A


Smykkerne fra Stine A er nogle af vores mest populære. Sortimentet består bl.a. af smukke armbånd til kvinder i høj kvalitet og i et smukt design. Du finder både de mere klassiske armbånd af kæder i 18 karat forgyldt sterling sølv men også de justerbare armbånd som er håndknyttet i indfarvet nylonsnor med eksempelvis barokperler, ædelsten, ferskvandsperler, gold beads og glasperler. Kombiner de forskellige armbånd på kryds og tværs og skab dit helt eget unikke look. Se alle armbånd fra Stine A her

Derfor skal du købe dit nye armbånd hos GoldenTime


Vi synes du skal købe dine nye smykker hos os. Hvad end de er til dig selv, eller en gave til en du holder af. Hvorfor? Fordi hos os finder du altid en skarp pris på et stort udvalg af armbånd fra kendte mærker. Samtidig har vi prismatch, så du er garanteret den bedste pris, på armbånd til både mænd og kvinder. Du får du også altid gratis fragt på din ordre samt hurtig levering inden for 2-4 dage. Vil du se hvad vores mange andre kunder siger om os? Så tjek vores fremragende score på Trustpilot.

Vi hjælper gerne


Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige smykke til dig selv eller en du holder af? Lige meget hvad dit behov er, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede dig når du har behov for det. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fanges på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores fysiske butik i Holstebro.