Vi bytter julegaver helt frem til 24. januar 2024 🎁   •   Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

10 GAVEIDÉER TIL HAM

Mænd er ofte svære at finde gaver til, hvilket resulterer i at man søger frem og tilbage efter den perfekte gave, som både skal have noget værdi for ham og som også skal være personlig. Vi har her udvalgt 10 gaveidéer til ham, som vores erfaring fortæller os vil gøre glæde hos modtageren.

1 # KLASSISK HERREUR

En mand kan altid bruge et klassisk herreur. Det optimale ved det klassiske ur, er at det kan bruges både til hverdag og til fest. Oftest fylder de klassiske ure ikke så højt på armen, hvilket gør det lettere for urene at passe ind under skjorteærmet. Med klassisk mener vi, at uret ikke har en masse detaljer på skiven men blot visere, markeringer og eventuelt en datofunktion.

●    Stort udvalg af herreure
●    Stilrene Daniel Wellington herreure
●    Flotte og stilfulde Nordgreen herreure

2 # FYLDEPEN

En fyldepen er et godt eksempel på en meget eksklusiv og stilfuld gave til ham. Har han et job, hvor han underskriver mange dokumenter, aftaler eller lignende, vil en fyldepen fra Mont Blanc gøre skriveoplevelsen helt unik. Du har samtidig mulighed for at personliggøre fyldepennen, ved at få den indgraveret med navn, initialer eller lignende.

●    Stort udvalg af Mont Blanc fyldepenne
●    Mont Blanc indgravering

3 # HERREUR MED CHRONOGRAPH

Kender du typen, hvor udstyret og teknikken betyder en masse? Et herreur med chronograph (stopur) har en masse detaljer på urskiven og stopursfunktion med trykknapper på siden af uret. Chronographen er ikke blot for designets skyld, men har faktisk en funktion, som de fleste mænd vil sætte pris på.

●    Longines ure med chronograph 
●    Nordgreen Pioneer ure

4 # KORTHOLDER

Er den gamle kortholder begyndt at flosse i kanten? Eller har den måske været en tur i vaskemaskinen? Så er det på tide med en ny og lækker kortholder. Man har typisk fat i sin pung, taske, kortholder hver eneste dag og derfor kan man sagtens forkæle med en lækker en af slagsen.

●    Kortholder fra Mont Blanc
●    Georg Jensen kortholdere

5 # ARMBÅND

Et herrearmbånd er en oplagt gaveidé, da det er en personlig gave som kan symbolisere mange ting. Han kan både bruge armbåndet alene eller han kan bære det i kombination med sit ur. Man kan både få læderarmbånd, stenarmbånd og armringe til mænd.

●    Se vores store udvalg af armbånd til mænd
●    Eksklusive Alexander Lynggaard stenarmbånd
●    Stilfulde og eksklusive OLE LYNGGAARD COPENHAGEN armbånd

6 # SPORTSUR/HYBRID UR

I en travl og aktiv hverdag, som de fleste efterhånden lever i, er der brug for et godt sportsur med de rette funktioner lige ved hånden. Vi har mange sportsure, Hybrid ure og SmartWatches som alle har mange – og forskellige funktioner. Har han brug for et sportsur med GPS-funktion og aktivitetsprofiler, skal du kigge efter Garmin urene. Er han mere interesseret i at kunne bruge uret til musikstyring, daglige antal skridt mm., men som stadig har det eksklusive look, som vi kender fra Jaugar urene, så er Jaguar Hybrid Diver et godt valg.

●    Stort udvalg af Garmin ure
●    Eksklusive Jaguar Hybrid Diver ure

7 # MANCHETKNAPPER

Med manchetknapper kan man sætte prikken over i’et på et jakkesæt. Manchetknapperne sidder på skjorteærmet og er med til at fuldende stilen. Vi har et stort udvalg af manchetknapper – både klassiske, stilfulde og mere rå manchetknapper.

●    Stort udvalg af manchetknapper
●    Georg Jensen manchetknapper
●    Manchetknapper fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

8 # NØGLERING

En nøglering er et hverdagsaccessorie, som vi kigger på og bruger hver eneste dag. Forkæl ham med en lækker og stilren nøglering, så han nemmere kan finde sine nøgler og samtidig ser stilfuld ud.

●    Se vores udvalg af nøgleringe
●    Georg Jensen nøgleringe
●    Nøgleringe fra Mont Blanc

9 # HALSKÆDE

En halskæde er ikke længere blot et smykke til kvinden. En halskæde til herren kan variere fra kraftige sølvhalskæder til lange kæder med vedhæng. Alt efter hvilken stil, der passer til ham, så kan du finde en halskæde dertil.

●    Halskæder fra IX Studios
●    Alexander Lynggaard halskæder

10 # PUNG

Er pungen blevet mat og slidt? Eller taber han mønterne ud af slidhullerne? Så er det nu, du skal finde en ny pung til ham. Mont Blanc pungene er lavet i eksklusivt læder og er meget slidstærke samtidig med at designet er i top!

●    Se vores udvalg af Mont Blanc punge