Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Når du handler på Goldentime.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse
oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Personoplysningerne registreres hos Ulsted & Nicolaisen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webshopansvarlig for Ulsted & Nicolaisen ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Goldentime.dk er E-commerce Manager, Rikke Baunbæk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger – så som data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager/klikker på, geografisk placering, køn og aldersgruppe m.v. afgivet til Goldentime videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi kan bruge Google Ads’ kundematch til at vise dig annoncer ud fra dine interesser baseret på data, vi deler med Google, såsom din e-mailadresse. Med Customer Match kan Goldentime bruge din e-mailadresse til at nå dig gennem Googles annoncenetværk. Google-brugere kan kontrollere hvilke annoncer de ser på Googles tjenester – herunder Google Match-annoncer – under Googles annonce-indstillinger.

Vi har en aftale med anmeldelsessitet, Trustpilot.dk, om afsendelse af mail med spørgsmål om jeres vurdering af Goldentime.dk.

Som registreret hos Ulsted & Nicolaisen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også
ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ulsted & Nicolaisen ApS via e-mail (info@goldentime.dk).