Gratis fragt på alle ordrer 🌸

Størrelsesguide til fingerringe

Find din rigtige ringstørrelse

Der findes mange målesystemer inden for ringstørrelser – vi har forsøgt at gøre denne guide overskuelig og ligetil. I størrelsesguiden findes ringstørrelsen 46 – 72. Ringstørrelsen svarer til omkredsen af fingeren. Er omkredsen f.eks. 55mm, er ringstørrelsen 55. I størrelsesguiden står ligeledes den indre diameter for hver ringstørrelse.

Ringstørrelsen kan afhænge af design og tilpasning til fingeren. En bred ring kan kræve en større størrelse og flere ringe ved siden af hinanden på samme finger kan kræve det samme. Bestil derfor 1 str. større end du vil vælge til en smal ring. Husk at tage højde for en evt. bred kno.

Hvis du ikke har mulighed for at måle fingeren, så find en typisk ”bånd” ring, som er præcis den rigtige størrelse. Diameteren på indersiden skal følge diameteren på én af størrelserne i guiden.
Foretag altid denne måling med en ring, som passer din finger ved stuetemperatur – ikke når de er kolde eller meget varme. Fingrene er som regel mindre om vinteren end om sommeren - kolde fingre om vinteren - varme fingre om sommeren.

Brug en lineal eller en skydelære til at måle diameteren på indersiden af ringen og find denne diameter i skemaet til venstre. Hvis din ring f.eks. har en diameter på 16,5mm på indersiden, betyder det, at du er en størrelse 52. Hvis dit mål er mellem to størrelser, bør du altid vælge den store størrelse.

- Gravide har ofte hævede fingre, også uden at det bemærkes.
- En meget smal og/eller afrundet ringskinne kan kræve at du går en ringstørrelse ned.
- En bred og lige ringskinne kan kræve at du skal en ringstørrelse op
- Kontakt kundeservice, hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge – så kan de forsøge at guide dig bedst muligt.

Tilknyttet fil: (630 kB)