Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

VEJLEDNING


Der findes mange målesystemer indenfor ringstørrelser - vi har forsøgt at gøre denne guide overskuelig og ligetil. I skemaet til højre ses ringstørrelserne 46 - 75. Ringstørrelsen svarer til omkredsen af fingeren. Er omkredsen eksempelvis 55mm, så er ringstørrelsen 55. I skemaet står ligeledes den indre diameter for hver ringstørrelse.

OBS
Ringstørrelsen kan afhænge af design og tilpasning til fingeren. En bred ring kan kræve en større størrelse og flere ringe ved siden af hinanden på samme finger kan ligeledes kræve en større størrelse. Bestil derfor 1 størrelse større end du vil vælge til en smal ring. Husk at tage højde for en evt. bred kno.

>> Se vores store udvalg af ringe her

Hvad hvis jeg ikke kan komme til at måle fingeren?
Hvis du ikke har mulighed for at måle fingeren, så find en typisk "bånd" ring, som er præcis den rigtige størrelse. Mål diameteren på indersiden og find den i skemaet til højre - så har du din ringstørrelse.
METODE

  ● Mål den indvendige diameter på ringen
  ● Find diameteren i skemaet
  ● Eksempel 16,5mm = størrelse 52
  ● Er dit mål imellem 2 størrelser, bør du altid vælge den store størrelse

GODE RÅD

  ● Gravide har ofte hævede fingre, også uden at det bemærkes
  ● En meget smal og/eller afrundet ringskinne kan kræve at du går en ringstørrelse ned
  ● En bred og lige ringskinne kan kræve at du skal en ringstørrelse op
  ● Kontakt kundeservice, hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge - så kan de forsøge at guide dig bedst muligt


Vi er alle forskellige og ligeså er vores fingre. Denne guide skal ses som et redskab til at finde den rigtige ringstørrelse, men der som nævnt flere forskellige forhold, der skal tages højde for. GoldenTime fralægger sig herfor ansvaret for eventuelle fejl opstået i forbindelse med brugen af denne vejledning.