Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


ALEXANDER LYNGGAARDAlexander Lynggaard - Fra anerkendt smykkefamilie


Alexander Lynggaard er et dansk smykkebrand, som blev opfundet i 2015 af Alexander ham selv. Alexander har rejst og studeret rundt i verden og har blandt andet været i Indien, Mayan og Los Angeles. Hans rejseoplevelser afspejler sig i smykkerne i form af  det spirituelle fra  det indiske og mayanske, den rå attitude fra Los Angeles kombineret med det stilrene skandinaviske look.

Vores udvalg af smykker fra Alexander Lynggaard


Vi har et stort udvalg af eksklusive smykker fra Alexander Lynggaard. Sortimentet spænder over armbånd, ringe og halskæder som appellerer til den stilbevidste mand. Vores udvalg af Alexander Lynggaard armbånd er både stenarmbånd samt læderarmbånd - og findes i mange forskellige farver og designs. Alexander Lynggaard halskæder er kreeret i let oxyderet 925 Sterlingsølv og har et råt udtryk. Vi har altså et stort udvalg af de flotte Alexander Lynggaard smykker til ham. I sortimentet finder du fx den populære dogtag halskæde til mænd i rhodineret 925 Sterlingsølv, eller den flotte “Hope Signet” ring til mænd som fås med forskellige sten.

Alexander Lynggaard armbånd


Søger du eksklusive smykker, så gå på opdagelse i de flotte armbånd, hvor du har mulighed for at bære det alene, men også sammen med flere armbånd, så er et Alexander Lynggaard armbånd et oplagt valg. Alexander udvælger de fineste ædelsten fra Indien og gør meget ud af at alle ædelsten har deres egen unikke slibning, så der ikke er to ens ædelsten. Hver ædelsten har sin egen spirituelle kraft, som kan hjælpe mennesker og give dem styrke. I samarbejde med AIDS fondet er det farverige Alexander Lynggaard Rainbow armbånd blevet til.

Autoriseret dansk forhandler


GoldenTime er autoriseret forhandler af Alexander Lynggaard smykker. Vi er stolte af at være udvalgt forhandler og har efterhånden fået opbygget ekspertise indenfor brandet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Alexander Lynggaard?
Alexander Lynggaard står bag brandet Alexander Lynggaard. Brandet blev grundlagt tilbage i år 2015 i København og har lige siden haft succes. Brandet er blevet grundlagt på baggrund af, at Alexander Lynggaard ønskede at fremstille unisex smykker med formålet om, at inspirere til at skabe begejstring og livsglæde. Hos Goldentime finder du et stort og varieret udvalg af smykker fra Alexander Lynggaard.

Hvilke smykker laver Alexander Lynggaard?
Hos Goldentime finder du både armbånd, halskæder, manchetknapper og ringe. Alle smykkerne er beregnet til den stilbevidste og moderne. Smykkerne findes i mange forskellige farver og materialer. Alexander Lynggaard har fundet sin inspiration til smykkerne i det sydlige Californien, som er indbegrebet af smukke, livlige byer med enestående arkitektur.

Hvad er unikt ved Alexander Lynggaard smykker?
Smykkernes mission er at give brugeren styrke og selvtillid til at leve livet med en farverig, glad hverdag og til at turde at drømme. Smykkerne, der er beregnet til mænd er præget af maskuline farver og et design, som skaber en gennemført stil. Smykkerne, der er beregnet til kvinder er præget af feminine og sarte, lyse farver. Disse smykker tilføjer prikken over i’et til din stil.

Hvor kan man købe Alexander Lynggaard smykker?
Du finder et stort udvalg af unisex smykker fra Alexander Lynggaard hos Goldentime. Du finder både elegante, eksklusive og simple smykker til enhver anledning. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Alexander Lynggaard køb i dag.