Alexander Lynggaard - Fra anerkendt smykkefamilie


Alexander Lynggaard er et dansk smykkebrand, som blev opfundet i 2015 af Alexander ham selv. Alexander har rejst og studeret rundt i verden og har blandt andet været i Indien, Mayan og Los Angeles. Hans rejseoplevelser afspejler sig i smykkerne i form af  det spirituelle fra  det indiske og mayanske, den rå attitude fra Los Angeles kombineret med det stilrene skandinaviske look.

Vores udvalg af smykker fra Alexander Lynggaard


Vi har et stort udvalg af eksklusive smykker fra Alexander Lynggaard. Sortimentet spænder over armbånd, ringe og halskæder som appellerer til den stilbevidste mand. Vores udvalg af Alexander Lynggaard armbånd er både stenarmbånd samt læderarmbånd - og findes i mange forskellige farver og designs. Alexander Lynggaard halskæder er kreeret i let oxyderet 925 Sterlingsølv og har et råt udtryk. Vi har altså et stort udvalg af de flotte Alexander Lynggaard smykker til ham. I sortimentet finder du fx den populære dogtag halskæde til mænd i rhodineret 925 Sterlingsølv, eller den flotte “Hope Signet” ring til mænd som fås med forskellige sten.

Alexander Lynggaard armbånd


Søger du eksklusive smykker, så gå på opdagelse i de flotte armbånd, hvor du har mulighed for at bære det alene, men også sammen med flere armbånd, så er et Alexander Lynggaard armbånd et oplagt valg. Alexander udvælger de fineste ædelsten fra Indien og gør meget ud af at alle ædelsten har deres egen unikke slibning, så der ikke er to ens ædelsten. Hver ædelsten har sin egen spirituelle kraft, som kan hjælpe mennesker og give dem styrke. I samarbejde med AIDS fondet er det farverige Alexander Lynggaard Rainbow armbånd blevet til.

Autoriseret dansk forhandler


GoldenTime er autoriseret forhandler af Alexander Lynggaard smykker. Vi er stolte af at være udvalgt forhandler og har efterhånden fået opbygget ekspertise indenfor brandet.

Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Alexander Lynggaard køb i dag.