Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan man få af tilbehør til uret?
Hos Goldentime finder du urbokse, så du kan opbevare dine ure et sikkert sted, hvor uret ikke bliver udsat for ridser. Derudover slipper du også udenom slitage, som uret ellers ville få af at ligge frit i en skuffe. Du finder desuden også en pudseklud, så du ved hjælp af vedligeholdelse, kan få uret til at fremstå så flot som muligt. Pudsekluden er perfekt til den daglige vedligeholdelse af ure. Kluden er lavet af imprægneret bomuld og frisker dit ur op igen. Kluden er nem at bruge og giver et øjeblikkeligt resultat.

Hvor stor er en urboks?
Hos Goldentime finder du urbokse med plads til 5, 6 og 10 ure. Her finder du også både urbokse i træ og kunstlæder. Det kan være en god idé at købe en urboks, hvis du er ved at have samlet en række ure. Med en urboks kan du opbevare dine ure med stil samtidig med, at urene er opbevaret samlet. Urene monteres på bøjler, som nemt kan tages op af urboksen. Bøjlen kan deles i 2, så du har en blød pude og en fast bøjle.

Hvor kan man købe en urboks?
Du finder et fint udvalg af urbokse hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.