Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


ARNE JACOBSENArne Jacobsen som designer


Arne Jacobsen var en visonær indenfor design, og en af Danmarks mest kendte designere og arkitekter gennem tiden. Du kender ham nok mest for ikoniske møbeldesigns som Svanen, Ægget, Dråben og Serie 7, som ikke blot gjorde ham til et stort design navn i Danmark, men i hele verden.

Arne Jacobsen står samtidig bag flere kendte bygninger, som SAS Royal Hotel og Danmarks Nationalbank, hvor til han også designede ure. Hans sans for design skinner igennem i hans ure, som med sit tidløse udtryk er udødelige klassikere på samme måde som hans møbler er det.

I dag kan du både købe Arne Jacobsen vægure og armbåndsure, som alle tager udgangspunkt i hans originale tegninger.

Goldentime er stolt forhandler af Arne Jaobsen ure. Uanset om du er på udkig efter et Arne Jacobsen ur til dame eller herre eller leder efter et smukt Arne Jacobsen vægur til din bolig, er der gode chancer for du finder det helt rette match her på siden.

Derfor skal du vælge et Arne Jacobsen ur


Med et Arne Jacobsen armbåndsur er du sikret et ur i høj kvalitet. Armbåndsurene er tidløse og klassiske, samtidig med at de har et enkelt snit og moderne udtryk.

Du finder både Arne Jacobsen ure til dame og herre i mange forskellige variationer, samt de smukke vægure fra Arne Jacobsen, der vil komplementere enhver indretning. Hvis du er på udkig efter et stilrent armbåndsur, er der med garanti en model, der passer til din stil i udvalget.

De ikoniske Arne Jacobsen vægure, som har været en del af flere af hans mesterlige bygningsværker, findes i samme stil som armbåndsurerne.

Det er specielt at eje et Arne Jacobsen ur, da hvert design har deres egen unikke fortælling. Uanset om du vælger et Arne Jacobsen Bankers, Roman, City Hall eller Station ur får du et lille stykke historie med.

Et Arne Jacobsen armbåndsur fås både med læderrem eller meshlænke og urkassen fås i forskellige størrelser.

Arne Jacobsen ur Bankers


Uret “Bankers” blev oprindeligt designet som vægur til Danmarks Nationalbank i 1971. Hos GoldenTime forhandler vi det ikoniske Bankers vægur i 4 forskellige størrelser (16cm, 21cm, 29cm og 48cm). Uret er fremstillet i børstet aluminium og er med mineralglas. Urskiven er hvid med alle 12 markeringer og den velkendte røde prik i midten.

Du finder også Arne Jacobsen Bankers som armbåndsur i forskellige farve- og designkombination. Vælg mellem guld og sølv urkasse, hvid eller sort urskive samt læderrem eller meshlænke. Bankers armbåndsur fås i 30cm, 34cm og 40cm.

Arne Jacobsen ur Roman


Det smukke Arne Jacobsen ur Roman, blev skabt som vægur i 1942 til Aarhus’ Rådhustårn. Roman uret er et funktionelt designobjekt og en stor del af dansk designtradition.

Armbåndsuret er således også kendetegnet ved de markante romertal på urskiven. Armbåndsuret fås i 30cm, 34cm og 40cm, både med sort og hvid urskive samt læderrem eller meshlænke. Urkassen fås desuden også i guld, sølv og rosa PVD.

Væguret fra Roman serien fra Arne Jacobsen er fremstillet i børstet aluminium og er med mineralglas. Urskiven er hvid med alle 12 markeringer i form af romertal og kan købes i 4 størrelser (16cm, 21cm, 29cm, og 48cm).

Arne Jacobsen ur City Hall


Det elegante Arne Jacobsen City Hall ur, er ligesom Roman, oprindeligt skabt til et rådhus. Designet er fra 1956 og blev lavet til Rødovre Rådhus, hvor Arne Jacobsen også indrettede med egne møbeldesigns og stod bag de mange øvrige detaljer.

Arne Jacobsen City Hall findes både som armbåndsur og vægur i størrelserne 16 cm, 21 cm og 29 cm. City Hall armbåndsuret kommer i mange forskellige modeller. Den seneste udgave af det smukke Arne Jacobsen ur har både sort urskive og sort mesh-lænke. Udvalget byder dog på mange andre kombinationer, hvis du ikke ønsker uret skal være helt mørkt.

Arne Jacobsen ur Station


Arne Jacobsen Station ur, er det første ur, som den kendte danske designer tegnede. Historien går tilbage til 1939, hvor han tegnede uret på opfordring af H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Arne Jacobsen Station er i dag et af hans bedst solgte produkter, og du finder både væguret og armbåndsuret hos Goldentime.

Spørg os endelig


Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for vejledning til at finde et Arne Jacobsen ur eller andre produkter i vores sortiment. Du kan kontakte os på tlf. 29 24 66 44 eller pr. mail info@goldentime.dk. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig!

Ofte stillede spørgsmål om Arne Jacobsen ure


Hvem er Arne Jacobsen?
Arne Jacobsen er en af Danmarks mest kendte designere. Han er særligt kendt for sine møbeldesigns, bl.a. Svanen og Ægget. Derudover er han også kendt for at have designet store, kendte bygninger og vægure dertil. Både vægure og armbåndsure har taget udgangspunkt i Arne Jacobsen's originale tegninger.

Hvilket Arne Jacobsen ur skal jeg vælge?
Først og fremmest skal du kigge på hvilket design du bedst kan lide. Dernæst skal du overveje hvilken størrelse urskiven skal have. Armbåndsurene findes i 3 forskellige størrelser: 34mm, 40mm og 46mm. Vægurene findes i 16cm, 21cm og 29cm (Bankers og Roman findes også i 48cm). Kontakt os gerne, hvis du har brug for vejledning til at vælge det rette Arne Jacobsen ur.