Arne Jacobsen

Her ses vores udvalg af Arne Jacobsen armbåndsure og vægure. Kollektionen er skabt efter mesterens originale streger, som nedskalerede udgaver af vægurene. Hvert Arne Jacobsen armbåndsur findes i 3 størrelser: 34mm, 40mm og 46mm. Et klassisk og stilrent ur passende til både mænd og kvinder - uret er nemlig tilgængeligt for alle.  Urene er kendte verden over. Arne Jacobsen ure er i samme høje kvalitet samt stilrene og rolige design som Arne Jacobsen generelt er kendt for. Du vil næsten med sikkerhed kunne finde et ur blandt hans kollektioner, der giver mening for dig og passer til din stil. De praktiske aspekter er kombineret med det tidløse og klassiske. GoldenTime er autoriseret forhandler af Arne Jacobsen - kontakt os for personlig vejledning!
Hvem er Arne Jacobsen?
Arne Jacobsen er en af Danmark's mest kendte designere. Han er særligt kendt for sine møbeldesigns, bl.a. Svanen og Ægget. Derudover er han også kendt for at have designet store, kendte bygninger og vægure dertil. Både vægure og armbåndsure har taget udgangspunkt i Arne Jacobsen's originale tegninger.

Hvilket Arne Jacobsen ur skal jeg vælge?
Først og fremmest skal du kigge på hvilket design du bedst kan lide. Dernæst skal du overveje hvilken størrelse urskiven skal have. Armbåndsurene findes i 3 forskellige størrelser: 34mm, 40mm og 46mm. Vægurene findes i 16cm, 21cm og 29cm (Bankers og Roman findes også i 48cm)

Hvor kontakter jeg jer for vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for vejledning. Du kan kontakte os på tlf. 29 24 66 44 eller pr. mail info@goldentime.dk. Kundeservice står altid klar til at hjælpe dig!