Hvem er Arne Jacobsen?


Arne Jacobsen er en af Danmark's mest kendte designere. Han er særligt kendt for sine møbeldesigns, bl.a. Svanen og Ægget. Derudover er han også kendt for at have designet store, kendte bygninger og vægure dertil. Både vægure og armbåndsure har taget udgangspunkt i Arne Jacobsen's originale tegninger.

Hvilket Arne Jacobsen ur skal jeg vælge?


Først og fremmest skal du kigge på hvilket design du bedst kan lide. Dernæst skal du overveje hvilken størrelse urskiven skal have. Armbåndsurene findes i 3 forskellige størrelser: 34mm, 40mm og 46mm. Vægurene findes i 16cm, 21cm og 29cm (Bankers og Roman findes også i 48cm)

Derfor skal du vælge et Arne Jacobsen ur


Om du er på udkig efter et armbåndsur eller et vægur fra Arne Jacobsen, så er du sikret et ur i høj kvalitet. De mange flotte armbåndsure fås både til mænd og kvinder og findes i mange variationer, så du kan finde et ur der passer til din stil. Armbåndsurerne fås både med læderrem eller meshlænke og urkassen fås i forskellige størrelser.
De flotte Arne Jacobsen vægure findes i samme stil som armbåndsurerne. Her kan du vælge mellem de unikke designs Bankers, Roman, Station og City Hall.

Arne Jacobsen ur Bankers


Uret “Bankers” blev oprindeligt designet som vægur til Danmarks Nationalbank i 1971. Hos GoldenTime forhandler vi væguret i 4 forskellige størrelser (16cm, 21cm, 29cm og 48cm). Uret er fremstillet i børstet aluminium og er med mineralglas. Urskiven er hvid med alle 12 markeringer og den velkendte røde prik i midten.
Bankers-designet findes også som armbåndsur i forskellige farve- og designkombination. Vælg mellem guld og sølv urkasse, hvid eller sort urskive samt læderrem eller meshlænke. Bankers armbåndsur fås i 30cm, 34cm og 40cm.

Arne Jacobsen ur Roman


“Roman” blev skabt som vægur i 1942 til Aarhus’ Rådhustårn. Roman uret er et funktionelt designobjekt og en stor del af dansk designtradition. Armbåndsuret er således også kendtegnet ved de markante romertal på urskiven. Armbåndsuret fås i 30cm, 34cm og 40cm, både med sort og hvid urskive samt læderrem eller meshlænke. Urkassen fås desuden også i guld, sølv og rosa PVD. Væguret fra Roman serien fra Arne Jacobsen er fremstillet i børstet aluminium og er med mineralglas. Urskiven er hvid med alle 12 markeringer i form af romertal og kan købes i 4 størrelser (16cm, 21cm, 29cm, og 48cm).

Spørg os endelig


Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for vejledning. Du kan kontakte os på tlf. 29 24 66 44 eller pr. mail info@goldentime.dk. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig!