Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Vores udvalg af vedhæng


Hos GoldenTime finder du mange forskellige smukke vedhæng til smykker. Vores udvalg byder blandt andet på vedhæng til halskæder men også vedhæng til øreringe. Hvad end du er til guld vedhæng eller sølv vedhæng, så finder du det her på siden. Du finder også de populære kors vedhæng som er perfekte som dåbs- eller konfirmationsgave. Er du på udkig efter et vedhæng fra et bestemt mærke? Så byder vores sortiment på et bredt udvalg af Julie Sandlau vedhæng, Ole Lynggaard vedhæng, samt vedhæng fra Stine A, Mads Z, IX Studios og BNH.

Vedhæng til øreringe


I vores store udvalg af smykke vedhæng, kan du også få vedhæng til øreringe. Her er det særligt de flotte vedhæng fra Stine A som er populære. Vedhængene kan kombineres med andre øreringe fra Stine A og kan skiftes mellem flere forskellige øreringe som man ønsker det. Vedhæng til øreringe er en sjov og flot måde at give nyt liv til simple øreringe og samtidig skabe et legende look. Stine A laver også vedhæng til halskæder og armbånd og du kan se dem alle lige her.

Julie Sandlau vedhæng til halskæder


Se også bare alle de smukke vedhæng fra Julie Sandlau. Der findes flere forskellige kollektioner, men den mest populære må være de smukke vedhæng i Prime kollektionen. Her finder du simple og smukke vedhæng i enten sølv eller forgyldt sølv, med en smuk krystal i et fantastisk farveudvalg. Det nyeste skud på stammen af vedhæng må være de smukke facetterede krystal vedhæng i Perla kollektionen. Her kan bl.a. Nævnes krystaller som røgkvarts, grøn ametyst og rosa kvarts.

Du kan også kaste blikket på Julie Sandlaus Bamboo vedhæng som er inspireret af naturen. Disse vedhæng kan bruges til både hverdag og fest og det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan kombinere dem.  
Du kan se alle de smukke vedhæng fra Julie Sandlau lige her.

Derfor skal du købe et vedhæng hos GoldenTime


Shop hos GoldenTime og oplev de mange fordele. Når du handler hos os får du både gratis fragt, hurtig levering på 2-4 dage og prismatch, så du er garanteret den bedste pris, på alle vores produkter, også de smukke vedhæng. Tjek også vores fremragende score på Trustpilot, og se hvad alle vores glade kunder siger om os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands laver vedhæng?
Hos Goldentime finder du vedhæng fra et væld af anerkendte danske brands. Heriblandt kan nævnes Julie Sandlau, Mads Z, BNH, Jane Kønig og mange flere. Det store udvalg giver en bred palette af designs. Dette giver dig muligheden for at finde lige præcis det vedhæng, som passer til dine smykker og til din stil.

Kan vedhæng bruges til alle smykker?
Vedhæng kan benyttes ved alle typer af armbånd og halskæder. Det er derfor lige meget, hvilken kæde du benytter til vedhænget. Fordelen ved at købe vedhæng er, at du har mulighed for at skifte dem ud, hvis du har flere vedhæng. Du kan samtidig også skifte kæderne ud. På den måde kan du personliggøre dine smykker og bære dem til enhver anledning.

Hvilket vedhæng skal jeg vælge?
Når du skal vælge det helt rigtige vedhæng, så kan du med fordel lade dig inspirere af dine andre smykker. Du kan overveje om du ønsker et vedhæng, som passer sammen med dine andre smykker eller om du ønsker at vedhænget skal skille sig ud. Ligegyldigt hvilket design, du ønsker, kan du med sikkerhed finde det hos Goldentime.

Hvor kan man købe vedhæng?
Du finder et stort udvalg af vedhæng fra store anerkendte brands hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære vedhæng. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige det vedhæng som du er på udkig efter. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt, prismatch og hurtig levering.  Vi kan fanges på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores butik i Holstebro.