🎁 Køb julegaven i dag     •     Gratis fragt & indpakning     •     Forlænget bytteservice til 24. januar 2023     •     Tilmeld nyhedsbrev og få 15% 🎁

Garmin MARQ Adventurer GEN2 010-02648-31

DKK 17.495,00
På lager
Varenummer:010-02648-31
MARQ Adventurer er det ultimative luksus-toolwatch. Er du til outdoor eventyr og brænder du for at yde det bedste? Så er MARQ Adventurer det rigtige ur til dig.


Designet er luksuriøst og stilfuldt med buet safirglas, altid tændt display og 360 graders kompasmarkeringer på urkransen. Urkassen er lavet af børstet titanium og urremmen er en faconsyet Italiensk Vacchetta læderrem med QuickFit funktion, som gør det muligt at udskifte urremmen nemt og hurtigt.

MARQ GEN2 er toppet med AMOLED skærm, der sikrer dig høj kvalitet og en generel fantastisk oplevelse af skærm funktionerne på uret. Derudover har MARQ GEN2 også touchscreen kombineret med de velkendte trykknapper, hvilket er med til at give dig større brugervenlighed. Alle MARQ GEN2 er desuden fremstillet i Titanium Grade 5; et både lettere og mere modstandsdygtigt materiale end den almindelige Titanium Grade 3 (som bruges på den mest anvendte type Titanium). Sidst men ikke mindst har MARQ GEN2 et magnetisk opladerkabel, som bl.a. oplader 2x hurtigere end de almindelige opladere.

Særlige MARQ Adventurer funktioner

TOPOKORT
∙ Navigation med TrackBack™
∙ Interessepunkter (POI'er)
∙ Højdeinformation
∙ Multikontinent

ADVENTURER APP
∙ Op til 4 ugers GPS
∙ Spor-log med waypoints
∙ Nødnavigation

ORIENTERINGS-APP
∙ Se retningsafvigelse og højrekonturlinjer for ekstra opmærksomhed

PULSE OX AKKLIMATISERING
∙ Måler iltmæltning og indikerer kroppens tilpasningsevne til højdeændringer

BATTERILEVETID
Smartwatch-tilstand: Op til 16 dage
GPS-tllstand: Op til 42 timer

REM
Læderrem passer til håndled på 133-213mm i omkreds
Silikonerem passer til håndled på 135-213mm i omkreds