🎁 Køb julegaven i dag     •     Gratis fragt & indpakning     •     Forlænget bytteservice til 24. januar 2023     •     Tilmeld nyhedsbrev og få 15% 🎁

Garmin MARQ Captain GEN2 010-02648-11

DKK 18.245,00
På lager
Varenummer:010-02648-11
Garmin MARQ® Captain er til dig, der ønsker at udrette enestående præstationer under alle forhold, med det bedst redskab ved hånden. MARQ® Captain sætter kursen sammen med dig.


Med passion for sejlads er uret designet til dig med de helt rigtige materialer; buet safirglas, en altid tændt skærm, marineblå keramisk urkrans, titanium urkasse og en trefarvet jacquardvævet nylonrem, som sætter prikken over i'et. Remmen har QuickFit funktion, som gør det muligt at udskifte urremmen nemt og hurtigt.

MARQ GEN2 er toppet med AMOLED skærm, der sikrer dig høj kvalitet og en generel fantastisk oplevelse af skærm funktionerne på uret. Derudover har MARQ GEN2 også touchscreen kombineret med de velkendte trykknapper, hvilket er med til at give dig større brugervenlighed. Alle MARQ GEN2 er desuden fremstillet i Titanium Grade 5; et både lettere og mere modstandsdygtigt materiale end den almindelige Titanium Grade 3 (som bruges på den mest anvendte type Titanium). Sidst men ikke mindst har MARQ GEN2 et magnetisk opladerkabel, som bl.a. oplader 2x hurtigere end de almindelige opladere.

Særlige MARQ® Captain funktioner

KAPSEJLADSTIMER
∙ Nedtællingstimer
∙ GPS-tid til startlinje

REGATTA TIMER DATA
∙ Præcisionsstarter er virtuelt automatisk med forbedret GPS teknologi

TACK ASSIST
∙ Maksimér effektiviteten ved overvågning af vindhastighed og - retning.

MAND OVERBORD (MOB)
∙ Markér man over bord med et enkelt tryk
∙ Retningspil og afstands-nedtælling hjælper til hurtig bjærgning

BATTERILEVETID
Smartwatch-tilstand: Op til 16 dage
GPS-tilstand: Op til 42 timer

REM
Nylonrem: passer til håndled på 135-207mm i omkreds
Silikonerem passer til håndled på 135-213mm i omkreds