Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mads Z vedhæng

Hos GoldenTime finder du et stort udvalg af Mads Z vedhæng til halskæder. Vi har et stort udvalg af guldvedhæng fra Mads Z – både med diamanter og uden diamanter. Alle vedhæng kan sættes på en standard kæde.

Mads Z Hjerte vedhæng

Find de smukkeste Tender Heart vedhæng fra Mads Z – prydet med enten diamanter eller farvede ædelsten. De elegante hjertevedhæng sælges eksklusiv halskæde, men kan sættes på alle standardkæder. Se også stort udvalg af vedhæng fra Mads Z hos GoldenTime.

Mads Z Rainbow halskæde

Favoritten over dem alle. Det fantastiske og enestående Mads Z Rainbow vedhæng. Prydet med farvede ædelsten og et skønt farvemix. Bliv glad både indeni og udenpå med dette elegante vedhæng.

Mads Z Crown vedhæng

Crown serien fra Mads Z er bygget op omkring funklende diamanter. Crown serien et enkelt design, hvor diamanten er i fokus – fuldstændig som den fortjener det.

Mads Z diamant vedhæng

Er du på udkig efter et eksklusivt diamantvedhæng? Så finder du det her hos GoldenTime. Mads Z diamant vedhæng findes bl.a. i form af hjerter og solitaire. Diamantsmykker er populære gavevalg i forbindelse med mærkedage og særlige anledninger.