Gucci – Verdenskendt brand og schweizisk kvalitet

Gucci startede med at designe og udvikle ure i begyndelsen af 1970'erne, og blev kort efter en af verdens største ur fabrikanter og distributører. Den dag i dag er Gucci ure stadig meget populære, og Gucci er da også en af de største trendsættere, når vi snakker mode. Med deres ure, som er fremstillet i italiensk design og med schweizisk urværk, afspejler de både superhøj kvalitet og tidløst design. Så med et ur fra Gucci kan du være sikker på, at få et ur, som du kan have glæde af i mange år. Du kan bruge uret til hvilken som helst lejlighed og samtidig behøver du ikke bekymre dig for, at du står med et ur, der pludselig er gået af mode.

Derfor skal du vælge et Gucci ur

Gucci er et verdenskendt brand indenfor mode – dette gør sig også gældende for deres ure. Så ønsker du dig et ur, hvor designet er trendsættende uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er Gucci det rigtige valg for dig. Gucci’s farver og design elementer fra deres andre brancher, træder også i kraft i deres design af ure. Eksempelvis deres kombination af farverne grøn og rød samt den ikoniske bi, som pryder på midten af urskiven på nogle af modellerne.

Vores udvalg

Vi har Gucci ure til enhver smag. G-Timeless er den bredeste serie ure fra Gucci. Serien spænder over de stilrene og klassiske ure, men har også varianter, hvor der bliver eksperimenteret med farver og symboler. G-Frame serien byder på firkantede dameure, som i sig selv er unikke i deres form. Le Marché des Merveilles og Grip serierne er statement ure, hvor Gucci bryder rammerne for det almindelige ur design – her træder brandets trendsættende evner i karakter.

Autoriseret forhandler af Gucci ure til favorable priser

Gucci er et eksklusivt brand med få forhandlere og GoldenTime er derfor stolte af at være en af de få autoriserede forhandlere af Gucci ure. Vi sørger altid for at du køber Gucci ure til favorable priser hos GoldenTime.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Gucci køb i dag.