Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mont Blanc skriveredskaber – Eksklusivitet og kvalitet i forening


Mont Blanc Pens er verdenskendt for deres sofistikerede og højkvalitets kuglepenne og fyldepenne. De revolutionerede verden med deres designs tilbage i 1906 og har siden været et af verdens mest prestigefyldte mærker inden for skrivekulturen. Find den fyldepen, kuglepen eller pencil der passer dig bedst. De helt klassiske modeller i Meisterstück serien er bestsellere hos GoldenTime.dk. PIX og Starwalker er også et par populære serier af penne, hvor Starwalker toppen eksklusiviteten og PIX er til en overkommelig pris.Vores udvalg


Vi har et stort udvalg af Mont Blanc fyldepenne. Essensen af dette mesterværk, kommer fra selve fyldepennens hoved, hvor hver Meisterstück fyldepen har fået indgraveret tallet 4810, som et symbol for Mont Blanc. 4810 svarer nemlig til det højeste punkt i Europa, toppen af bjerget Mont Blanc. Vores udvalg af Mont Blanc kuglepenne spreder sig over serierne Meisterstück, PIX, StarWalker og Great Character. Meisterstück og StarWalker er populære serier af penne, hvor PIX er til en overkommelig pris. Mont Blanc Great Character serien er ganske unik og i den mere eksklusive priskategori, da designs er Special Edition og hylder indflydelsesrige personligheder, som har sat deres aftryk på vores historie. Med dens tidløse design og høje kvalitet er Meisterstück stadig en af de mest populære modeller fra Mont Blanc.Autoriseret forhandler af Mont Blanc pens


Mont Blanc er et eksklusivt brand og der findes derfor kun få forhandlere. GoldenTime er stolte af at være en af de få autoriserede Mont Blanc forhandlere. Vi har efterhånden været forhandlere af Mont Blanc i en årrække og er derfor eksperter på området. Hos Goldentime har du samtidig mulighed for at købe Mont Blanc Refills, hvis din Mont Blanc Pen er løbet tør for blæk.Kort om Mont Blanc pen


Hvis du søger en eksklusiv skriveoplevelse, skal du vælge en Mont Blanc pen. Med en Mont Blanc fyldepen er du garanteret et unikt skriveredskab velegnet til underskrifter og lette notater.Hvad koster en Mont Blanc kuglepen?

Prisen på en Mont Blanc kuglepen varierer efter model og materiale. Den dyreste fyldepen i sortimentet, Mont Blanc Meisterstück Classique Doué Around the World in 80 Days, koster 8.237, mens Mont Blanc PIX, der er en klassisk kuglepen har en mere overkommelig pris og koster mellem 1.600 og 1.800 kr.Hvilken Mont Blanc kuglepen?

Ønsker du dig en kuglepen, der skal følge dig rundt på forretningsrejser og bruges dagligt til skriveopgaver, anbefaler vi en kuglepen – enten en Ballpoint Pen eller Rollerball. Begge typer kuglepenne egner sig til skriveopgaver, men hvor Ballpoint pennen er at foretrække til de større skriveopgaver. Meisterstück serien er den mest klassiske og velkendte serie fra Mont Blanc.Hvad gør Mont Blanc kuglepenne unikke?

Mont Blanc kuglepenne er et eksklusivt skriveredskab til dig, som er kvalitetsbevidst og som mangler en trofast følgesvend i mange år frem. Kuglepennene er lavet af kvalitetsrige materialer og har samtidig et æstetisk ydre. Du finder kuglepennene i forskellige prisklasser og modeller, som giver dig et bredt udvalg af Mont Blanc penne at vælge imellem.Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores skriveredskaber, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Mont Blanc køb i dag.