Mont Blanc pens

Mont Blanc Pens er verdenskendt for deres sofistikerede og højkvalitets kuglepenne og fyldepenne. De revolutionerede verden med deres designs tilbage i 1906 og har siden været et af verdens mest prestigefyldte mærker inden for skrivekulturen. Find den fyldepen, kuglepen eller pencil der passer dig bedst. De helt klassiske modeller i Meisterstück serien er bestsellere hos GoldenTime.dk. PIX og Starwalker er også et par populære serier af penne, hvor Starwalker toppen eksklusiviteten og PIX er til en overkommelig pris.

Læs mere om Mont Blanc pens

Da Mont Blanc udviklede den første Meisterstück pen i 1924, var det den første fyldepen med et indbygget rum til blæk. Dette design revolutionerede fyldepenne, og Mont Blanc blev et ikon for sofistikerede og elegante fyldepenne, som sikrede at man ikke fik blæk på tøjet, når man havde en Mont Blanc fyldepen i lommen.

Mont Blanc fyldepen


Essensen af dette mesterværk, kommer fra selve fyldepennens hoved, hvor hvert Meisterstück fyldepen har fået indgraveret tallet 4810, som et symbol for Mont Blanc. 4810 svarer nemlig til det højeste punkt i Europa, toppen af bjerget Mont Blanc.

Mont Blanc kuglepenne er tidsløse


Med dens tidløse design og høje kvalitet er Meisterstück stadig en af de mest populære modeller fra Mont Blanc. Mont Blanc har også udviklet andre serier af penne, hvor eksempelvis deres StarWalker serie blev den nye generation af skriveredskaber for unge, som skal drages af pennens rene og æstetiske design.