Om Nordgreen - Dansk urbrand med fokus på socialt ansvar


Nordgreen er et dansk brand som blev stiftet i 2017 af Pascar Sivam og Vasilij Brandt. Med stor fokus på bæredygtighed kombineret med æstetik og funktionalitet opstår kollektionerne af designerure. Urerne er designet i fællesskab med den prisvidende og danske designer Jakob Wagner som tidligere har samarbejdet med Hay, Bang & Olufsen, Cappellini og B&B Italia.

Nordgreen - Bæredygtighed, socialt ansvar og “Giving Back Program”


Med den store passion for bæredygtighed, naturen, og socialt ansvar har Nordgreen tilpasset sine CSR-initiativer gennem et “Giving Back Program” som hjælper og støtter sundheds-, uddannelses- og miljørelaterede udfordringer på globalt plan.

Vores udvalg af Nordgreen ure


Her på siden finder du et stort udvalg af Nordgreen ure til både mænd og kvinder. Urerne er i et stilrent og eksklusivt design til rimelige priser hvor de fleste kan være med. I sortimentet finder du også de populære serier af ure som er designet i samarbejde med kendte som eksempelvis Mathilde Gøhler som er en del af Unika kollektionen og Christoffer som er en del af Philosopher kollektionen.

Derfor skal du vælge et Nordgreen ur


Et Nordgreen ur er perfekt til dig som ønsker et designerur i høj kvalitet i et stilrent design som samtidig fås til en overkommelig pris. De eksklusive ure fra Nordgreen er også for dig som ønsker at støtte bæredygtighed og miljøet da Nordgreen har flere initiativer til dette. De har bl.a. fokus på at være Co2-neutrale og planter derfor tusindvis af træer som opvejning. Derudover anvendes der kun FSC-certificeret emballage og filten på indersiden af uræsken er lavet af genbrugte plastikflasker. Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikre de desuden at den udenlandske produktion følger dansk arbejdspraksis og har dermed en ansvarlig produktion. Med deres Giving Back-program støttes velgørerende organisationer i hele verden. Der er derfor mange gode grund til at købe et af de flotte ure fra Nordgreen.

Spørg endelig!


Sidder du med spørgsmål eller har brug for hjælp, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Vi er altid klar på at hjælpe dig, så du finder lige det ur eller smykke du er på udkig efter. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.