Candino – mere end 70 år med schweiziske ure

Candino blev grundlagt i 1947 af Adolf Flury-Hug grundet et ønske om at etablere arbejdspladser i den lille schweiziske by Herbetswill. Det lykkedes Flury-Hug at skabe et brand af høj kvalitet med en bred vifte af forskellige modeller. Candino benytter kun de bedste materialer til deres ure, hvilket er med til at højne kvaliteten. Urene er med et schweizisk urværk, safirglas og en vandtæthed på 100 meter – alle materialer som går hånd i hånd med god kvalitet.

Derfor skal du vælge et Candino ur

Hvis du er til et luksuriøst brand med fokus på design og høj kvalitet, som du stadig kan bære de fleste steder uden problemer, og som ikke behøver koste en formue - så er Candino det rette valg for dig. Candinos sporty ure er særligt populære, da de formår at forbinde det stilrene og sportsprægede på en eksklusiv måde.

Vores udvalg

Vi har Candino ure til enhver smag. Vores udvalg er bygget op omkring C Sport serien, som er den mest udbredte serie af herreure fra Candino. Alle urene er Swiss Made og med safirglas. Urværkerne er enten automatic eller quartz, så det er muligt at finde et ur, der passer lige præcis til dig og dit behov.

20% rabat på alle vores Candino ure

Selvom Candino laver nogle eksklusive og højkvalitets produkter, behøver det ikke at være dyre ure. Uanset om du leder efter billige herreure eller ure af høj kvalitet, får du hele udvalget hos os til virkelig konkurrencedygtige priser.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Candino køb i dag.