Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Candino – mere end 70 år med schweiziske ure

Candino blev grundlagt i 1947 af Adolf Flury-Hug grundet et ønske om at etablere arbejdspladser i den lille schweiziske by Herbetswill. Det lykkedes Flury-Hug at skabe et brand af høj kvalitet med en bred vifte af forskellige modeller. Candino benytter kun de bedste materialer til deres ure, hvilket er med til at højne kvaliteten. Urene er med et schweizisk urværk, safirglas og en vandtæthed på 100 meter – alle materialer som går hånd i hånd med god kvalitet.

Derfor skal du vælge et Candino ur

Hvis du er til et luksuriøst brand med fokus på design og høj kvalitet, som du stadig kan bære de fleste steder uden problemer, og som ikke behøver koste en formue - så er Candino det rette valg for dig. Candinos sporty ure er særligt populære, da de formår at forbinde det stilrene og sportsprægede på en eksklusiv måde.

Vores udvalg

Vi har Candino ure til enhver smag. Vores udvalg er bygget op omkring C Sport serien, som er den mest udbredte serie af herreure fra Candino. Alle urene er Swiss Made og med safirglas. Urværkerne er enten automatic eller quartz, så det er muligt at finde et ur, der passer lige præcis til dig og dit behov.

Kort om Candino

Hvordan ser et Candino ur ud?
Hos Goldentime finder du tre forskellige kollektioner fra Candino. De tre er Candino Diver, Candino Chronograph og Candino C SPORT. Candino Diver er for dig som mangler et dykkerur af god kvalitet og til en fornuftig pris. Candino Chronograph er for den sporty type, som har brug for et indbygget stopur. Uret er designet, så det både kan bruges til sport, hverdag og særlige dage. Candino C SPORT er et gennemført sportsur, som også har indbygget stopur. Urene findes i flere forskellige flotte farvesammensætninger.

Er Candino et godt mærke?
Candino er et rigtig godt mærke til prisen. Candino er et luksuriøst brand, som har fokus på design og høj kvalitet til overkommelige priser. Candino formår at skabe et sammenspil mellem det klassiske og nye trends og tendenser. Derudover formår Candino også at skabe et sporty look, som samtidig kan benyttes til andre lejligheder.

Hvilket Candino ur skal jeg vælge?
Inden du foretager købet af et Candino ur, kan det være nødvendigt at overveje, hvilken funktion uret skal have. Skal det udelukkende bruges til at vise klokken eller skal det også indeholde funktioner såsom Chronograph? Uanset dit ønske til hvad Candino uret skal kunne, finder du et stort udvalg af Candino ure hos Goldentime i mange forskellige farvesammensætninger.

Hvor kan jeg købe Candino ure?
Du finder et stort udvalg af Candinos kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Inden du foretager købet af et Candino ur, kan det være relevant at overveje, hvilket design og hvilke funktioner uret skal have, så du finder et, som passer præcis til din stil.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Candino køb i dag.