Hugo Boss ure – Stilfuldt og eksklusivt brand

Hugo Boss er et tysk luksusbrand med hovedsæde i Metzingen. Hugo Boss startede sin rejse tilbage i 1924, hvor fokus lå på hverdagstøj til mænd. Hugo Boss’ rejse har både budt på op – og nedture. Men brandet har rejst sig og i dag forbinder mange Hugo Boss med eksklusive jakkesæt og herretøj. Hugo Boss begyndte i slut 90’erne at sælge accessories – heriblandt ure til mænd. Urene har et stilrent design med rå og maskuline detaljer. Ure fra Hugo Boss bærer tydeligt præg af at være designet af et mangfoldigt designteam.

Derfor skal du vælge et Hugo Boss ur

Hvis du sætter pris på et stilrent design, hvor der er kræset for detaljerne og der samtidig ikke er gået på kompromis med kvaliteten og materialerne, så er et Hugo Boss ur et perfekt match til dig. Der er fra Hugo Boss lagt stor vægt på de helt små detaljer og det er tydeligt at det æstetiske skal have en unik sammenhæng.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af Hugo Boss ure til mænd. Er du på udkig efter et Hugo Boss chronograph ur eller et mere stilrent analog ur, så finder du det hos GoldenTime.dk. Vores udvalg spænder både over herreure med lænke eller med læderrem i forskellige farver. Uanset hvilken stil du har, så kan du finde et Hugo Boss herreur, der passer til dig.

20% rabat på alle vores Hugo Boss ure

Hvis du drømmer om et Hugo Boss ur til dig selv eller til en du holder af, skal du selvfølgelig kunne købe det til en skarp pris. Hos GoldenTime sparer du 20% på hele vores store udvalg af Hugo Boss ure til mænd. GoldenTime er lig med konkurrencedygtige priser. Vi er autoriseret Hugo Boss forhandler - så du kan trygt købe dit Hug Boss ur hos os!

Spørg endelig!

Er du i tvivl om valg af ur eller har du spørgsmål til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Hugo Boss køb i dag.