Rado

Hos Goldentime har vi et stort udvalg af lækre ure fra Rado i rigtig høj kvalitet. Rado benytter, som det eneste scweiziske urmærke, udelukkende ridsefri materialer, som tungsten og safirglas samt ultra hårde keramiske materialer magen til dem, der benyttes af rumfartsindustrien. Blandt udvalget af de flotte Rado ure finder du både superfine herreure og dameure, og du kan være helt sikker på, at der er noget til enhver smag! Den teknologiske innovation i materialer er vigtigst af alt omsat til elegante designs, der har både feminin og maskulin appel. Ved at vælge et Rado ur, får du altså et ur med et smukt udseende og i en tårnhøj kvalitet. Du finder dit nye yndlingsur blandt Rados udvalg - og du får et ur for livet! Udforsk vores sortiment og Rado ure her på siden.

Mere om Rado ure

Rado ure  er ikke et nyt produkt. Faktisk stammer virksomheden helt tilbage til 1917. Dog er det først i 1980'erne at  Rado for alvor begyndte at anvende de teknologier som vi ellers hovedsageligt kender fra rumfart, og som var med til at sætte Rado og deres swiss made ure på verdenskortet. Siden er det gået stærkt og Rado har hele vejen igennem haft et stort fokus på at udvikle slidstærke og ridsfri materialer til udviklingen af deres ur kollektioner.  Dog er det ikke kun materialer, men også designmæssige færdigheder som har båret Rado frem på verdensscenen. Rados ure er skabt i unikke stilfulde designs som er utroligt elegante. Rado har således formået at fastslå deres position i verdensmarkedet ved en kombination af unikt design og kompromisløshed i deres materialevalg.

Dette har vist sig at være en rigtig god strategi og i dag står Rado som et af flagskibene når det kommer til slidstærke og unikke kvalitetsure i absolut verdensklasse.

Det er også af den grund, at Rado er noteret for at have skabt verdens hårdeste ur som har en hårhed på 10.000 Vickers. Verdens hårdeste ur er således også blevet opkaldt efter det flotte resultat og hedder V10K.