🎁 Køb julegaven i dag     •     Gratis fragt & indpakning     •     Forlænget bytteservice til 24. januar 2023     •     Tilmeld nyhedsbrev og få 15% 🎁

Rado - Stilfulde ure i slidstærke materialer


Rado ure  er ikke et nyt produkt. Faktisk stammer virksomheden helt tilbage til 1917. Dog er det først i 1980'erne at  Rado for alvor begyndte at anvende de teknologier som vi ellers hovedsageligt kender fra rumfart, og som var med til at sætte Rado og deres swiss made ure på verdenskortet. Siden er det gået stærkt og Rado har hele vejen igennem haft et stort fokus på at udvikle slidstærke og ridsfri materialer til udviklingen af deres ur kollektioner.  Dog er det ikke kun materialer, men også designmæssige færdigheder som har båret Rado frem på verdensscenen. Rados ure er skabt i unikke stilfulde designs som er utroligt elegante. Rado har således formået at fastslå deres position i verdensmarkedet ved en kombination af unikt design og kompromisløshed i deres materialevalg.

Dette har vist sig at være en rigtig god strategi og i dag står Rado som et af flagskibene når det kommer til slidstærke og unikke kvalitetsure i absolut verdensklasse.

Det er også af den grund, at Rado er noteret for at have skabt verdens hårdeste ur som har en hårhed på 10.000 Vickers. Verdens hårdeste ur er således også blevet opkaldt efter det flotte resultat og hedder V10K.

Vores udvalg af Rado ure


Hos Goldentime har vi et stort udvalg af Rado herreure og dameure i alle de populære serier. Rado Ceramica er en serie ure fremstillet i High-Tech keramik med fokus på det helt simple look i et firkantet og unikt design, mens Rado Intergal holder det samme stramme design, men med luksuriøse detaljer i guld eller sølv. I udvalget finder du også serierne Captain Cock, Centric, True og mange flere. Hver især er de designet med fokus på vidt forskellige ting, hvorfor Rado også er et mærke med noget til enhver smag.

De fleste Rado ure kommer med en cool læderrem eller den klassiske lænke, mens et par af urene også fås med meshlænke eller nylonrem. Udvalget af farven på urskiven spænder bredt lige fra klassisk sølv, sort og hvid til eksklusive guld eller perlemor. Vælg dit Rado med quartz eller automatic urværk efter din personlige smag. Rado ure kan også fås med eller uden chronograph.

Derfor skal du vælge et Rado ur


Rado er et kvalitetsmærke med fokus på slidstærke materialer som safirglas, tungsten og hårde keramiske materialer. Der er stort fokus på innovation, og du kan derfor være sikker på at få et ur der holder samtidig med at det følger tidens trend. Rado ure kan vælges i mange prisklasser, og der er derfor også noget til flere forskellige budgetter. Rado ure findes i et hav af forskellige designs og udtryk både til damer og herrer. Uanset om du leder efter et simpelt ur eller uret med de vilde og unikke detaljer finder du det i udvalget af Rado.

Kort om Rado


Hvad er Rado kendt for?
Rado er kendt for at gøre brug af revolutionerende materialer og et innovativt design, der tilsammen giver nogle af de absolut flotteste og mest holdbare ure. Rados brand filosofi “if we can imagine it, we can make it” har holdt ved siden Rados begyndelse. Udover det er Rado også det eneste schweiziske urmærke, der kun benytter ridsefri materialer som safirglas og tungsten.

Hvad er startprisen på et Rado ur?
Et Rado ur har en startpris på omkring 5.300 kroner. Her er der tale om modellen Rado Centrix 23 mm, et dameur der er fremstillet i 316L Stainless Steel med en urskive i perlemor. Rado ure kommer i flere forskellige prisklasser og kan koste op mod 50.000 kr, alt efter model, materialer og detaljer. Fælles for alle Rado ure er den høje kvalitet og det stilrene design.

Er diamanterne i Rado ur ægte?
Ja, alle diamanter du finder på et Rado ur er ægte, hvilket er en klar understregning af den høje kvalitet. Du finder diamanter på flere af Rado modellerne, men især dameuret Rado HyperChrome 36mm R32523722 har mange diamanter som en del af designet. Uret er prydet med intet mindre end 406 sorte diamanter og 60 hvide diamanter.

Er Rado et godt urmærke?
Rado er et rigtigt godt urmærke, der gennem tiden har designet og fremstillet mange mesterværker i virkelig høj kvalitet. En faktorer der i sær er med til at understrege, at Rado er et godt urmærke, er det anerkendte “Swiss Made” stempel, som kræver at man lever op til en masse regler, produktions metoder, kvaliteter og teknologier.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det Rado ur du leder efter. Uanset om det er et feminint og simpelt dameur eller et råt og herreur med unikke detaljer. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.