Mere om Rado ure

Rado ure  er ikke et nyt produkt. Faktisk stammer virksomheden helt tilbage til 1917. Dog er det først i 1980'erne at  Rado for alvor begyndte at anvende de teknologier som vi ellers hovedsageligt kender fra rumfart, og som var med til at sætte Rado og deres swiss made ure på verdenskortet. Siden er det gået stærkt og Rado har hele vejen igennem haft et stort fokus på at udvikle slidstærke og ridsfri materialer til udviklingen af deres ur kollektioner.  Dog er det ikke kun materialer, men også designmæssige færdigheder som har båret Rado frem på verdensscenen. Rados ure er skabt i unikke stilfulde designs som er utroligt elegante. Rado har således formået at fastslå deres position i verdensmarkedet ved en kombination af unikt design og kompromisløshed i deres materialevalg.

Dette har vist sig at være en rigtig god strategi og i dag står Rado som et af flagskibene når det kommer til slidstærke og unikke kvalitetsure i absolut verdensklasse.

Det er også af den grund, at Rado er noteret for at have skabt verdens hårdeste ur som har en hårhed på 10.000 Vickers. Verdens hårdeste ur er således også blevet opkaldt efter det flotte resultat og hedder V10K.