Ole Mathiesen – dansk design og høj kvalitet


Ole Mathiesens historie kan dateres mere med 150 år tilbage. Det var de to urmagere Carl Matthæi og J. P. Christensen der grundlagde virksomheden i København i 1845. De to ihærdige og kompetente urmagere nåede langt i deres egen tid, og blev blandt andet Kongelige Hof Leverandør hvor de leverede ure til Kong Frederik D. 7. og Grevinde Danner. I 1919 blev virksomheden overtaget af Axel Mathiesen og senere træder sønnen, Ole Mathiesen, ind i forretningen i 1957.

Derfor skal du vælge et Ole Mathiesen ur


Søger du et stilrent ur af høj kvalitet? Ole Mathiesen er det perfekte valg. Det danske design kombineret med schweizisk kvalitet er en helt unik sammensætning. En helt særlig kvalitet for Ole Mathiesen ure, er deres slim urkasse på 1962 Classic modellerne. Urkassen måler 4,8mm og kan derfor nemt passe ind under et skjorteærme. Urværket som sidder i Ole Mathiesen uret er schweizisk og kan enten være automatic eller quartz. Så søger du et quartz ur kan du sagtens kigge efter et Ole Mathiesen ur. En unik kombination af danske ure med schweiziske urværker.

Vores udvalg af ure fra Ole Mathiesen


Vi har et bredt udvalg af Ole Mathiesen ure til både mænd og kvinder. Du finder alle Ole Mathiesen dameure og herreure her på siden. Alt fra det slim dameur fra 1962 Classic serien til det mere robuste, men samtidig retro herreur fra Ole Mathiesen 1919 heritage serien. Til sidst kan nævnes Ole Mathiesen Royal Marine serien, som er den eksklusive serie af klassiske ure fra Ole Mathiesen – her kan du både finde urene med et quartz urværk eller et eksklusivt automatic urværk. Så søger du et stilrent ur i høj kvalitet og dansk design, så vælg et Ole Mathiesen ur.

Skarpe online priser på vores Ole Mathiesen ure


Hvis du køber dit Ole Mathiesen ur hos os, sørger vi for at du får uret til den skarpeste online pris. Uanset om du søger den klassiske slim model eller det mere vintage prægede look, så har vi Ole Mathiesen ure til dig.

Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Ole Mathiesen køb i dag.