Mere om Ole Mathiesen

Ole Mathiesen historie kan dateres mere med 150 år tilbage. Det var de to urmagere Carl Matthæi og J. P. Christensen der grundlagde virksomheden i København i 1845. De to ihærdige og kompetente urmagere nåede langt i deres egen tid, og blev blandt andet Kongelige Hof Leverandør hvor de leverede ure til Kong Frederik D. 7. og Grevinde Danner. I 1919 blev virksomheden overtaget af Axel Mathiesen og senere træder sønnen, Ole Mathiesen, ind i forretningen i 1957.

Ole Mathiesen


Frem til 1919 havde virksomheden hovedsageligt lavet lommeure. Men efter overtagelsen i 1919 begyndte Axel Mathiesen og senere Ole Mathiesen at producere armbåndsure. I 1962 lancerede Ole Mathiesen de ikoniske armbåndsure, som stadig er virksomhedens varemærke. De tidsløse ure gav Ole Mathiesen international anerkendelse og dengang som idag står Ole Mathiesen ure blandt de mest eksklusive ur-brands i Europa.

Christian Mathiesen - tredje generation


I 2000 træder Ole Mathiesens søn, Christian Mathiesen, ind i familieforetagendet  og  lancere den første kollektion af Ole Mathiesen sportsure. To år senere indtræder Christian Mathiesen som CEO for virksomheden  og dermed er tredje generation af Mathiesen familien bag roret i den stolte virksomhed.