Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Swiss Military Hanowa – du får hvad du betaler for

Swiss Military Hanowa blev etableret i 1963 af Hans Noll i Schweiz. I 1990 kreerede brandet sin Swiss Military Hanowa signaturstil med fokus på sportsure til favorable priser. I dag har brandet sin officielle licens fra Swiss Confederation og har en stor ekspertise indenfor områderne sports -, aktivitets – og livsstilsure. Swiss Military urene er komnbineret af schweizisk urværk med sporty designs samt gode funktioner til konkurrencedygtige priser. GoldenTime er autoriseret Swiss Military Hanowa forhandler.

Derfor skal du vælge et Swiss Military ur

Hvis du er til et sporty design, hvor funktionerne gerne skal være mange og du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, så er et Swiss Military Hanowa et godt valg til dig. Du kan vælge imellem flere forskellige designs og det er helt sikkert, at du finder uret til en favorabel pris.

Vores udvalg

Vi har Swiss Military Hanowa ure til enhver stil. Alt fra de ekstremt sporty designs til de mere klassiske designs med et sporty twist. Urene kan bruges til både hverdag og fest – og selvfølgelig til den sport du ønsker. Dit Swiss Military ur bliver din tro følgesvend. Om du er på land, i vand eller i luften så har vi et Swiss Military ur der passer til din livsstil. Fælles for alle modellerne er, at de er med schweizisk urværk, er vandtætte til 10 ATM og er udstyret med safirglas.

Swiss Military Flagship

En af de populære serier fra Swiss Military Hanowa er Flagship serien. En sporty serie som både findes med – og uden chronograph funktion. Flagship findes også i en racer version – Flagship Racer.

Vi prismatcher

GoldenTime er autoriseret forhandler af Swiss Military Hanowa ure og er glade for at kunne præsentere et stort sortiment. Vi vil altid sørge for at give dig den skarpeste pris, men finder du varen billigere hos en anden autoriseret dansk forhandler, så prismatcher vi selvfølgelig.

Ofte stillede spørgsmål om Swiss Military Hanowa


Er Swiss Military Hanowa ure vandtætte?
Ja, Swiss Military ure er vandtætte og kan alt efter model klare forskellige tryk. Nogle modeller af Swiss Military har en vandtæthed på 10 ATM, mens andre har en vandtæthed på 20 ATM. ATM står for atmosfærisk tryk og for hver 10 meter stiger trykket med 1 ATM. Et Swiss Military ur med en vandtæthed på 10 ATM kan bruges til svømning og til dykning med snorkel på lavere vand, mens et ur med 20 ATM kan holde til dykning på dybt vand.

Hvad er Swiss Military Hanowa kendt for?
Swiss Military Hanowa er kendt for at lave ure med et robust og sporty design, der har inspiration fra det schweiziske militær. Swiss Military Hanowa kombinere den klassiske Swiss Made kvalitet med et design, der ligeledes udstråler udholdenhed, præcision og robusthed. Der er samtidigt et stort fokus på, at urene skal kunne fungere optimalt under selv ekstreme forhold.

Er Swiss Military Hanowa ure lavet i Schweiz?
Ja, alle Swiss Military Hanowa ure har det anerkendte “Swiss-made” stempel, som indikerer en særdeles høj kvalitet. Swiss Made er et kvalitets stempel, der kræver at urene lever op til en masse regler og forordninger. Det kræver blandt andet at en stor del af komponenterne er fra Schweiz og at både udviklingen og de tekniske specifikationer også finder sted i landet.

Er Swiss Military Hanowa et godt urmærke?
Swiss Military Hanowa er et godt urmærke, der blandt andet indikeres af det anerkendte “Swiss Made” stempel. Derudover er det schweiziske kors, som er en del af logoet også vidne til de høje kvalitetsstandarder. Urene er fremstillet i 316L Stainless Steel og langt de fleste modeller er lavet med safirglas, som er den klart mest modstandsdygtige glastype til ure mod ridser.


Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Swiss Military Hanowa køb i dag.