Swiss Military Hanowa – du får hvad du betaler for

Swiss Military Hanowa blev etableret i 1963 af Hans Noll i Schweiz. I 1990 kreerede brandet sin Swiss Military Hanowa signaturstil med fokus på sportsure til favorable priser. I dag har brandet sin officielle licens fra Swiss Confederation og har en stor ekspertise indenfor områderne sports -, aktivitets – og livsstilsure. Swiss Military urene er komnbineret af schweizisk urværk med sporty designs samt gode funktioner til konkurrencedygtige priser. GoldenTime er autoriseret Swiss Military Hanowa forhandler.

Derfor skal du vælge et Swiss Military ur

Hvis du er til et sporty design, hvor funktionerne gerne skal være mange og du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, så er et Swiss Military Hanowa et godt valg til dig. Du kan vælge imellem flere forskellige designs og det er helt sikkert, at du finder uret til en favorabel pris.

Vores udvalg

Vi har Swiss Military Hanowa ure til enhver stil. Alt fra de ekstremt sporty designs til de mere klassiske designs med et sporty twist. Urene kan bruges til både hverdag og fest – og selvfølgelig til den sport du ønsker. Dit Swiss Military ur bliver din tro følgesvend. Om du er på land, i vand eller i luften så har vi et Swiss Military ur der passer til din livsstil. Fælles for alle modellerne er, at de er med schweizisk urværk, er vandtætte til 10 ATM og er udstyret med safirglas.

Swiss Military Flagship

En af de populære serier fra Swiss Military Hanowa er Flagship serien. En sporty serie som både findes med – og uden chronograph funktion. Flagship findes også i en racer version – Flagship Racer.

Vi prismatcher

GoldenTime er autoriseret forhandler af Swiss Military Hanowa ure og er glade for at kunne præsentere et stort sortiment. Vi vil altid sørge for at give dig den skarpeste pris, men finder du varen billigere hos en anden autoriseret dansk forhandler, så prismatcher vi selvfølgelig.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Swiss Military Hanowa køb i dag.