Lacoste – anerkendt og eksklusivt modebrand

Lacoste er et velkendt modebrand, som særligt skiller sig ud ved det karakteristiske logo udformet som en krokodille. Lacoste har sine rødder tilbage i 1920’erne, hvor den unge tennisspiller, René Lacoste, blev forelsket i krokodille læder kuffert. I 1933 blev Lacoste brandet lanceret, som det første brand nogensinde med et synligt logo på tøjet. I 1994 lancerer Lacoste sin første serie af ure til Basel messen. Lacoste har fået sin plads i urverdenen med sine unikke ure, som alle er prydet med det karakteristiske logo, krokodillen.

Derfor skal du vælge et Lacoste ur

Er du på udkig efter et moderne men samtidig tidsløst ur, så er et Lacoste ur et godt valg. Der er kræset for hver enkelt detalje i designet og den ikonske krokodille pryder på urskiven. Med et Lacoste ur på håndleddet har du både styr på tiden og trenden.

Vores udvalg af Lacoste ure

Vi har et bredt udvalg af Lacoste ure til både mænd, kvinder og børn. Uanset om du leder efter et sporty look, et klassisk look eller det mere moderne look, så finder du det her i vores udvalg af Lacoste ure. Med et Lacoste dameur er du sikker på at du hver dag fuldender dit outfit – feminint og stilfuldt. Søger du i stedet et Lacoste herreur til dig selv eller til gave, kan du være sikker på at det vil skabe glæde og begejstring. Skal dit pure guld forkæles med et Lacoste børneur kan du også finde det her hos GoldenTime.

Altid skarpe priser på Lacoste ure

Hvis du drømmer om et Lacoste ur til dig selv, til din kæreste eller dit barn, skal du selvfølgelig kunne købe det til en skarp pris. Hos GoldenTime har vi altid skarpe priser på Lacoste ure til både mænd, kvinder og børn. Finder du uret billigere hos en anden dansk forhandler, så prismatcher vi også! GoldenTime er lig med konkurrencedygtige priser. Vi er autoriseret Lacoste forhandler - så du kan trygt købe dit Lacoste ur hos os!

Spørg endelig!

Er du i tvivl om valg af ur eller har du spørgsmål til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Lacoste køb i dag.