Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Lacoste – anerkendt og eksklusivt modebrand

Lacoste er et velkendt modebrand, som særligt skiller sig ud ved det karakteristiske logo udformet som en krokodille. Lacoste har sine rødder tilbage i 1920’erne, hvor den unge tennisspiller, René Lacoste, blev forelsket i krokodille læder kuffert. I 1933 blev Lacoste brandet lanceret, som det første brand nogensinde med et synligt logo på tøjet. I 1994 lancerer Lacoste sin første serie af ure til Basel messen. Lacoste har fået sin plads i urverdenen med sine unikke ure, som alle er prydet med det karakteristiske logo, krokodillen.

Derfor skal du vælge et Lacoste ur

Er du på udkig efter et moderne men samtidig tidsløst ur, så er et Lacoste ur et godt valg. Der er kræset for hver enkelt detalje i designet og den ikonske krokodille pryder på urskiven. Med et Lacoste ur på håndleddet har du både styr på tiden og trenden.

Vores udvalg af Lacoste ure

Vi har et bredt udvalg af Lacoste ure til både mænd, kvinder og børn. Uanset om du leder efter et sporty look, et klassisk look eller det mere moderne look, så finder du det her i vores udvalg af Lacoste ure. Med et Lacoste dameur er du sikker på at du hver dag fuldender dit outfit – feminint og stilfuldt. Søger du i stedet et Lacoste herreur til dig selv eller til gave, kan du være sikker på at det vil skabe glæde og begejstring. Skal dit pure guld forkæles med et Lacoste børneur kan du også finde det her hos GoldenTime.

Altid skarpe priser på Lacoste ure

Hvis du drømmer om et Lacoste ur til dig selv, til din kæreste eller dit barn, skal du selvfølgelig kunne købe det til en skarp pris. Hos GoldenTime har vi altid skarpe priser på Lacoste ure til både mænd, kvinder og børn. Finder du uret billigere hos en anden dansk forhandler, så prismatcher vi også! GoldenTime er lig med konkurrencedygtige priser. Vi er autoriseret Lacoste forhandler - så du kan trygt købe dit Lacoste ur hos os!

Kort om Lacoste

Hvilke ure har Lacoste lavet?
Lacoste har lavet en række forskellige modeller. Lacoste laver både junior, dame- og herre ure i stilfulde designs. Stilen er både klassisk, sporty og moderne og du er dermed sikret et stort udvalg af ure fra Lacoste. Alle ure har det til fælles at logoet, krokodillen, befinder sig inde i urskiven.

Er Lacoste et godt mærke?
Lacoste er et godt mærke for rigtig mange, da Lacoste både laver klassiske, sporty og moderne ure. Hos Lacoste er der fokus på elegance og minimalisme og med et Lacoste ur på håndleddet er du sikret en god stil. Hos Goldentime finder du en bred vifte af forskellige designs fra Lacoste.

Hvilket Lacoste ur skal jeg vælge?
Det kan varierer fra person til person, hvad der lægges vægt på i købet af et nyt ur. Inden du foretager købet af et Lacoste ur, kan det være nødvendigt at overveje, hvilken funktion uret skal have. Skal det udelukkende bruges til at vise klokken eller skal det også indeholde funktioner såsom chronograph? Uanset dit ønske til hvad Lacoste uret skal kunne, finder du et stort udvalg af Lacoste ure hos Goldentime i mange forskellige farvesammensætninger.

Hvor kan jeg købe Lacoste ure?
Du finder et stort udvalg af Lacostes kvalitetsure til både mænd, kvinder og børn hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Inden du foretager købet af et Lacoste ur, kan det være relevant at overveje, hvilket design og hvilke funktioner uret skal have, så du finder et, som passer præcis til din stil.

Spørg endelig!

Er du i tvivl om valg af ur eller har du spørgsmål til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Lacoste køb i dag.