About Vintage -  Et urbrand der går den globale vej


About Vintage er et dansk brand, der startede med to barndomsvenner på en hvid strand i Mexico, der delte en stærk iværksættertrang og en fælles passion for ure. De havde drømmen om at være selvstændige, kreative og at kunne skabe noget nyt helt fra bunden. Drømmen havde kun vokset sig stærkere og større de seneste år, og kombineret med deres ambition om at eje den perfekte urkollektion, begyndte det, der i dag er blevet til urmærket About Vintage.

About Vintage designer ure, der kombinerer klassiske vintage detaljer med små moderne elementer. Udvalget fra About Vintage strækker sig over mange forskellige udtryk, men fælles for alle er, at det er ure i høj kvalitet fra et brand, der går op i det klimamæssige afsæt de sætter på kloden, og gør meget for at reducere det.

Vores udvalg af About Vintage ure


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af About Vintage ure i flere forskellige størrelser og farver. Urene kan vælges med eller uden chronograph og med quartz urværk eller automatisk urværk. De lækre herreure fra About Vintage kan vælges med den klassiske lænke, læderrem, natorem og gummirem med urskive i blå, grøn, hvid og sort. About Vintage dameur kan vælges med den populære meshlænke eller læderrem, og med urskiver i flotte farver som rosa, guld og grøn. Alle ure fra About Vintage er fremstillet i 316L Stainless Steel og er i høj kvalitet.

Derfor skal du vælge et About Vintage ur


About Vintage har lagt vægt på det at designe klassiske og stilrene ure, med et præg af vintage. Urene har derfor et meget tidløst design, og du vil uden tvivl få glæde af dit ur i mange år. De mange forskellige varianter og prisklasser af ure fra About Vintage gør at du uanset budget, smag og krav til dit ur, kan finde et der matcher netop din personlige stil og budget. About Vintage arbejder sig desuden hen mod at blive et brand, der ikke efterlader nogen som helst CO2-aftryk, og de støtter en masse klimainitiativer. Du kan derfor også med god samvittighed overfor miljøet købe et About Vintage ur.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det About Vintage ur du leder efter. Uanset om det er et retro herreur med fede detaljer, eller et simpelt og stilrent dameur. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.