Tissot – Mere end 100 års erfaring og schweizisk kvalitetsstempel

Tissot er et kvalitets urmærke, som både har moderne og klassiske ure i kollektionen. Med andre ord laver Tissot kvalitets ure, der passer til enhver. Da Tissot ure er schweiziske urværker, er man sikret, at det kun er de bedste materialer som er taget i brug. Derudover har de gennem de sidste mange årtier, vist at de er på forkant når det kommer til at ramme den moderne stil. Tissot fanger konstant tidens udviklende trends, og formår at inkorporere de teknologiske udviklingsmuligheder i deres urværk. Du kan få et hav af forskellige typer ure, og de fås i alle prisklasser.

Derfor skal du vælge et Tissot ur

Hvis du er til et luksuriøst brand, der kombinerer høj kvalitet med et eksklusivt design, så er Tissot det rette valg for dig. Tissot er om nogen et af de klassiske schweiziske ur-producenter som behersker den unikke og følsomme kunst at forbinde traditioner med innovativ produktudvikling. Tissot urene henvender sig til en bred målgruppe, da de både har klassiske og sporty designs.

Vores udvalg

Vi har Tissot ure til enhver smag. Stilrene og klassiske ure til mænd fra Gentleman serien og XL serien. Ønsker du et mere sporty udtryk er serierne V8 og Seastar 1000 et oplagt valg af herreur. De mest populære ure til kvinder fra Tissot er dem fra PR 100 serien – både Lady Chic og den helt traditionelle PR100 model. Tissot laver både ure med klassiske quartz urværker, men specialiserer sig også indenfor automatiske urværker, hvor Le Locle serien er den mest populære.

Spar 15% på alle vores Tissot ure

Køb et eksklusivt Tissot ur hos GoldenTime til en absolut favorabel pris. Vi sørger altid for at du har mulighed for at købe dit nye Tissot ur til nettets bedste pris.

Spørg endelig!

Skulle du sidde og brænde inde med nogen spørgsmål om udvalget eller dette fantastiske mærke, så tøv ikke med at spørge os til råds. Vores eksperter sidder klar til at guide dig godt på vej, mod købet af dit næste Tissot ur i dag.

Vi er autoriseret Tissot forhandler. Gå til Tissot's officielle hjemmeside her:
www.tissotwatches.com