Tissot – Mere end 100 års erfaring og schweizisk kvalitetsstempel

Tissot er et kvalitets urmærke, som både har moderne og klassiske ure i kollektionen. Med andre ord laver Tissot kvalitets ure, der passer til enhver. Da Tissot ure er schweiziske urværker, er man sikret, at det kun er de bedste materialer som er taget i brug. Derudover har de gennem de sidste mange årtier, vist at de er på forkant når det kommer til at ramme den moderne stil. Tissot fanger konstant tidens udviklende trends, og formår at inkorporere de teknologiske udviklingsmuligheder i deres urværk. Du kan få et hav af forskellige typer ure, og de fås i alle prisklasser.

Derfor skal du vælge et Tissot ur

Hvis du er til et luksuriøst brand, der kombinerer høj kvalitet med et eksklusivt design, så er Tissot det rette valg for dig. Tissot er om nogen et af de klassiske schweiziske ur-producenter som behersker den unikke og følsomme kunst at forbinde traditioner med innovativ produktudvikling. Tissot urene henvender sig til en bred målgruppe, da de både har klassiske og sporty designs.

Vores udvalg

Vi har Tissot ure til enhver smag. Stilrene og klassiske ure til mænd fra Gentleman serien og XL serien. Ønsker du et mere sporty udtryk er serierne V8 og Seastar 1000 et oplagt valg af herreur. De mest populære ure til kvinder fra Tissot er dem fra PR 100 serien – både Lady Chic og den helt traditionelle PR100 model. Tissot laver både ure med klassiske quartz urværker, men specialiserer sig også indenfor automatiske urværker, hvor Le Locle serien er den mest populære.

Spar 15% på alle vores Tissot ure

Køb et eksklusivt Tissot ur hos GoldenTime til en absolut favorabel pris. Vi sørger altid for at du har mulighed for at købe dit nye Tissot ur til nettets bedste pris.

Kort om Tissot


Hvad er Tissot urenes glas fremstillet af?
Tissot ure er fremstillet med safirglas, som er den bedste glastype ure kan være fremstillet af. Safirglas er enormt modstandsdygtigt overfor ridser og betegnes også som ridstefrit. Materialet ligger lige under diamant i hårdhed og er omkring 4 gange hårdere end mineralglas, som nogle ure også er fremstillet i.


Hvornår blev Tissot stiftet?
Tissot blev stiftet i 1853, hvor brandet startede med at producere kvalitets dameure, der tiltrak berømte kvinder som kunder. I 1880 blev det første logo fra Tissot registreret efter ikrafttrædelsen af loven omkring varemærkebeskyttelse. Den første reklamefilm fra Tissot var i 1940’erne.


Hvad er Tissot kendt for?
Tissot er udover at være kendt for den høje kvalitet også kendt for at have en særlig tilknytning til sport i mange forskellige former. Tissot har gennem tiden haft mange sports samarbejder inden for både racerløb, basketball og cykling. Historien mellem racerløb og Tissot startede, da Harry Zweifel, en schweizisk racerkører, sendte et underskrevet fotografi til Tissot i 1958, hvor der stod “Min Tissot er altid ved min side ved hvert løb”


E Tissot ure Swiss Made?
Ja, Tissot ure er Swiss Made og det siger ikke så lidt om kvaliteten. Swiss Made er nemlig et kvalitets stempel, hvor der skal overholdes en lang række forskellige forordninger og regler, inden urene kan mærkes.


Er Tissot ure gode?
Ja, Tissot ure er rigtig gode ure, der både rummer høj kvalitet og brandet har en lang historie og erfaring bag sig. Udover det kan Tissot ure også fås til gode priser, hvor langt de fleste kan være med. Derfor er Tissot et meget alsidigt kvalitets urmærker, der ikke kun er forbeholdt de mest velhavende.

Spørg endelig!

Skulle du sidde og brænde inde med nogen spørgsmål om udvalget eller dette fantastiske mærke, så tøv ikke med at spørge os til råds. Vores eksperter sidder klar til at guide dig godt på vej, mod købet af dit næste Tissot ur i dag.

Vi er autoriseret Tissot forhandler. Gå til Tissot's officielle hjemmeside her:
www.tissotwatches.com