Tissot

Tissot er et kvalitets urmærke, som både har moderne og klassiske ure i kollektionen. Med andre ord laver Tissot kvalitets ure, der passer til enhver. Da Tissot ure er schweiziske urværker, er man sikret, at det kun er de bedste materialer som er taget i brug. Derudover har de gennem de sidste mange årtier, vist at de er på forkant når det kommer til at ramme den moderne stil. Tissot fanger konstant tidens udviklende trends, og formår at inkorporere de teknologiske udviklingsmuligheder i deres urværk. Du kan få et hav af forskellige typer ure, og de fås i alle prisklasser. Vi er officiel forhandler, så du kan roligt finde dit næste Tissot ur her, eller eventuelt læse mere om dette fantastiske mærke på bunden af siden.

Mere om Tissot

Tissot har mottoet: "Innovators by Tradition" og har siden starten i 1853 stået stærkt på konstant at forbedre og innovere på deres produkter og deres måde at skabe ure i absolut verdensklasse på. Tissot er, og har altid været, hjemmehørende i den sweitziske by Le Locle som ligger i Jura bjergene. At en virksomhed så stor og succesfuld som Tissot, fortsat bliver i virksomhedens oprindelsessted, fortæller noget om mærkets respekt for traditioner og dens rødder. Det er også med til at opbygge en form for troværdighed og kontinuitet, der er to centrale elementer når man skal lave et ur i højeste kvalitet, og det er noget, som Tissot mestrer bedre end de fleste andre urmærker.

Tissot og innovation
Det er denne respekt for traditioner og traditionelt håndværk, som går igen i deres kollektioner af ure i høj kvalitet. Selvom Tissot sværmer for traditionerne, er de konstant igang med at videreudvikle de stolte traditioner, som de gamle urmagere grundlagde virksomheden på. Eksempelvis lancerede Tissot i 2014 Tissot T-Touch Solar som var det første touch-ur som er drevet af sollys. Denne innovative tilgang til ure, er netop en af de vigtigste årsager til, at Tissot også de næste mange år vil komme til at dominere urverdenen. De formår desuden også hele tiden at skabe en historie med deres ure, så du kan være sikker på at de også de næste 150 år vil tage urproduktionen til nye højder.

Tissot er et sikkert klassisk valg
Tissor er om nogen et af de klassiske sweitziske ur-producenter som behersker den unikke og følsomme kuns,t at forbinde traditioner med innovativ produktudvikling. Skulle du sidde og brænde inde med nogen spørgsmål om udvalget eller dette fantastiske mærke, så tøv ikke med at spørge os til råds. Vores eksperter sidder klar til at guide dig godt på vej, mod købet af dit næste Tissot ur idag.