Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mont Blanc – Mere end 160 års erfaring

Mont Blanc er måske mest kendt for at producere stilfulde skriveredskaber, men man må ikke tage fejl af deres håndværk i andre sammenhænge. Mont Blanc fremstiller ure i den fineste kvalitet, sammensat af moderne teknologi og innovative materialer. Med et Mont Blanc ur får du et ur for livet.

Urene fra Mont Blanc bliver fremstillet i de Schweiziske alper, af nogle af de dygtigste håndværkere der findes. Urene laves efter de traditionelle schweiziske traditioner, som giver et ur i den bedste kvalitet og med raffinerede detaljer. Et ur fra Mont Blanc udstråler klasse og stil.

Mont Blanc forklarer, at meningen med uret er at skabe et unikt bånd mellem ur og ejer. Uret vil med sin kompleksitet blive unik, ligesom sin ejer, hvor der derfor skabes et særligt bånd mellem de to. Uret vil give sin ejer præcision, stil og klasse gennem hele sin levetid.

Derfor skal du vælge et Mont Blanc ur

Du kan finde ure, der er sporty, stilrene eller en kombination af begge. Uanset hvilken stil du er til, samt hvilken type urbruger du er, så er der helt sikkert et Mont Blanc ur der passer til netop dine præferencer. Den æstetiske klasse er på samme høje niveau som du kender fra deres kugle og fyldepenne, og du får med et Mont Blanc ur tidsløs design i særklasse. Èn ting er sikkert - kvaliteten er, som altid med Mont Blanc, helt i top!

Vores udvalg

Vi har et eksklusivt udvalg af Mont Blanc ure til både mænd og kvinder. Stilen på urene varierer fra sporty til meget stilrene ure. Du kan være sikker på, at hver eneste detalje på urene er nøje overvejet ud fra hvilken stil, Mont Blanc, gerne vil udstråle på det pågældende design. Du kan finde herreure med chronograph eller 3-hånds herreure. Du kan sågar vælge imellem et automatisk urværk og et quartz urværk. Dameurene er meget stilfulde og er ofte prydet med perlemorsskive og diamanter, for at sætte prikken over i’et på designet.

Autoriseret forhandler af Mont Blanc ure

Mont Blanc er et eksklusivt brand som udvælger deres forhandlere med omhu. Derfor er vi hos GoldenTime stolte af at være en af de få autoriserede Mont Blanc forhandlere i Danmark. Uanset om du leder efter et ur eller en fyldepen så finder du et stort udvalg hos os.

Spørg endelig!

Er du i tvivl om valg af ur eller har du spørgsmål til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Mont Blanc køb i dag.