Mere om Certina

Certina har mere end 125 års erfaring med at skabe schweiziske kvalitets ure til aktive mænd og kvinder. Certina er blandt de absolut førende producenter af robuste sportsure og ure til aktive mennesker som sætter pris på kvalitet og lækkert design. Certina er er også ofte forbundet med motorsport da de i flere år har været officiel partner og tidtager for FIA WRC - World Rally Championship

Certina ure er blandt verdens førende mærker
Certina er blandt verdens førende mærker indenfor sportsure til både mænd og kvinder, og succesen er fuldt ud berettiget. Certina har i mere end 125 år været garant for unik kvalitet, et kunstnerisk øje for detaljen og en utrættelig vilje til konstant at forbedre deres ure. Denne indstilling har givet Certina en plads på verdenstoppen indenfor høj-kvalitets sportsure til både kvinder og mænd, som kan matches af få andre mærker. Vi har samlet et bred udvalg af deres bedste ure, og til byder dig ud over de fantastiske ure, også råd og vejledning, hvis du skulle sidde og brænde inde med nogen spørgsmål.

Ure der skal bruges
Som nævnt er certina ure skabt til de folk, som vil have et ur der kan bruges til alt. rent designmæssigt ligger de til den lidt mere sporty side, end mange af de andre mærker vi har på siden, og det klæder virkelig Certina, at de konstant formår at lave nye urkollektioner, der hele tiden tilpasser sig de trends der er i samfundet. Mange lever en mere og mere sporty hverdag, og beklædning er mer casual og klassisk idag, end for 20 år siden. Her er Certina ure et godt supplement, og som du kan se i udvalget herover, er der nok at vælge imellem. Så find roligt dit næste Certina ur i udvalget herover med det samme.

Vi er autoriseret Certina forhandler - så køb dit Certina ur hos os!
Gå til Certina's offiecielle hjemmeside her: https://www.certina.com/