Certina – mere end 100 års erfaring | Garanti for høj kvalitet


Siden 1888 har Certina opnået et bredt ry for ekspertise indenfor urmageri. Certina ure har altid haft det hovedmål, at tilbyde schweizisk præcision, håndværk, design og teknologi af fremragende kvalitet. Certina Watches er særligt kendt for deres DS (Double Security), som er en ekstra beskyttelse af urværket, så uret er endnu mere modstandsdygtigt overfor stød og slag. Derudover er urene fra Certina utrolig moderne, og deres innovatiove designstil kommer virkelig til udtryk i dette udvalg. Vi er autoriseret Certina forhandler - så du kan trygt købe dit Certina ur hos os! Saml inspiration i udvalget herunder med det samme, eller læs mere om det ikoniske urmærke Certina nederst på siden. Tøv ikke med at kontakte os for personlig vejledning.

Derfor skal du vælge et Certina ur


Hvis du har brug for et robust ur til hverdagen, men ikke ønsker at gå på kompromis med designet, så er et Certina ur et oplagt valg. Certina ure skabt til folk, som vil have et ur der kan bruges til alt. Rent designmæssigt ligger de til den lidt mere sporty side, end mange af de andre mærker vi har på siden, og det klæder virkelig Certina, at de konstant formår at lave nye urkollektioner, der hele tiden tilpasser sig de trends der er i samfundet. Mange lever en mere og mere sporty hverdag, og beklædning er mer casual og klassisk idag, end for 20 år siden. Her er Certina ure et godt supplement.

Vores udvalg af Certina ure


Vi har et stort udvalg af Certina ure til både mænd og kvinder.  Uanset om du ønsker et sporty look, et klassisk dameur eller et elegant og stilfuldt dameur, så har Certina det du søger. Certina byder på alle genrer og vil med garanti blive dit nye yndlingsur. Af de mere sporty serier kan nævnes Certina DS Podium Lady Chronograph. Skal det i stedet være mere klassisk, skal du kigge efter bl.a. Certina DS Caimano Lady, Certina DS Podium Lady. Af mere elegante serier kan nævnes Certina DS Stella. Er du på udkig efter et Certina ur til damer, kan du se alle de flotte ure her.

Søger du et Certina herreur, har vi også et stort udvalg til dig. Skal uret være klassisk eller sporty? Eller måske skal uret have en høj vandtæthed, så det kan benyttes til dykning? Af klassiske serier kan bl.a. nævnes Certina DS Caimano. Hvis uret skal have et mere sporty udtryk, kan du bl.a. kigge på Certina DS Podium Chronograph 1/100 Sec og Certina DS Podium Chronograph GMT. Hvis du ønsker at benytte uret ved svømning/dykning, er følgende serier optimale: Certina DS Action og Certina DS Action Diver. Se alle Certina herreure her.

Certina Automatic | Mekanisk automatiske ure


Blandt vores store udvalg af Certina ure byder sortimentet også på mekanisk automatiske ure. Dette betyder at uret har et automatisk urværk som bliver trukket op ved bevægelse på håndleddet. Denne type af ure finder du også hos Certina Watches.
Her kan du fx se nærmere på uret Certina Automatic DS Chronograph, Certina Automatic DS Action Diver eller Certina Automatic DS Podium Chronograph. Disse ure er alle med et mekanisk automatisk urværk.

20% rabat på alle vores Certina ure


Hvis du drømmer om et Certina ur til dig selv, skal du selvfølgelig kunne købe det til en skarp pris. Hos os sparer du 20% på hele vores store udvalg af Certina ure til både mænd og kvinder. GoldenTime er lig med konkurrencedygtige priser. Vi er autoriseret Certina forhandler - så du kan trygt købe dit Certina ur hos os!

Spørg endelig!


Er du i tvivl om valg af ur eller har du spørgsmål til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Certina køb i dag.