Julegave? 🎁 Notér julegave på din ordre og vi bytter frem til 24. januar 2021 🎅🏽

Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet en række af de ofte stillede spørgsmål om ure. Kig spørgsmålene igennem og se, om ikke du finder dit svar her nedenfor! Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 29 24 66 44 eller mail info@goldentime.dk.

Hvordan stiller jeg datoen?

Kronen, som sidder på højre side af uret, kan trækkes ud og har 2 niveauer. Niveau 2 er hvor du trækker kronen helt ud, hvor niveau 1 blot er et lille hak ud. Du stiller urets dato i niveau 1. Det er en god idé at stille datoen til dagen før og så derefter stille på viserne i niveau 2 frem til den rigtige dag. På den måde sikrer du, at datoen skifter ved midnat og ikke kl. 12 middag.

Hvordan virker min chronograph

Chronographen er den funktion, som er synlig ved de ekstra separate visere på urskiven og virker som en stopursfunktion. Du starter stopuret ved at trykke på knappen kl. 2. For at stoppe stopuret igen, trykker du igen på knappen kl. 2. Når du ønsker at nulstille stopuret, trykker du på knappen kl. 4.

Hvor længe holder min læderrem

Man vil typisk sige at en læderrem vil kunne holde ca. 1 år. Men det kommer an på brugen af uret, hvor sved og vand f.eks. slider meget på remmen. Vi sveder allesammen forskelligt og bruger vores ure i forskellig grad - hvorfor levetiden af denne også varierer.