Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Oris ProPilot X

Glæden ved mekanik kommer til syne i ProPilot X serien fra Oris. Et titaniumsur inspireret af mere end et århundredes luftfartsarv. De stramme, kantede linjer på urkassen er satineret og sandblæst, hvilket givet et råt og teknisk look.

Hvad betyder kaliber 400?

Kaliber 400 er betegnelsen for Oris’ eget inhouse urværk, som har været med til at højne standarden for automatiske ure. Urværket er anti-magnetisk, hvilket betyder at urværket ikke bliver påvirket af magnetiske felter som bl.a. sidder i iPhones, iPads, magnetlåse på armbånd eller andre elektriske apparater. Derudover har urværket en gangreserve på 120 timer, hvor mange automatiske urværker blot har en gangreserve på 38 timer. En gangreserve er det tidsinterval der går fra fuld optrukket tilstand til det går i stå. Alle Oris ure med kaliber 400 er der mulighed for at opnå 10 års garanti, ved at registrere sig hos Oris.

Hvad er fordelene ved titanium?

Titanium er et meget hårdt materiale, hvilket betyder at det er sværere at ridse fremfor eksempelvis stål. Derudover er titanium også et meget let materiale, så det føles let om håndleddet. Er du meget allergisk overfor nikkel eksempelvis, så er det også en god idé at vælge titanium fremfor eksempelvis stål.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til ProPilot X serien eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Oris ProPilot X køb i dag.