Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Oris Big Crown ProPilot

Big Crown ProPilot serien tilbyder funktionsbaseret design, når det er bedst. Kollektionen er fuld af banebrydende ure, rettet mod piloter, der værdsætter ProPiloten’s cockpit-klare funktionalitet og æstetik. Designet er stilrent med tydelige talmarkeringer og enten lænke, tekstilrem eller læderrem.

Hvilke størrelser findes Big Crown ProPilot serien i?

Big Crown ProPilot serien findes i flere størrelser, men de mest almindelige størrelser er 41mm og 44mm. Lidt større end Big Crown serien, da der i denne serie også er taget højde for at urskivens størrelse kan være med til at øge synligheden på urskiven.

Har Big Crown ProPilot dato på urskiven?

Alle Big Crown ProPilot urene har datofunktion på urskiven – endnu et led i at gøre uret funktionelt for brugeren. En tydelig urskive med alle 12 markeringer i form af arabertal samt datofunktion og med luminiscence-overflade på viserne – alle funktioner som gør uret brugervenligt og tydeligt.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til Big Crown ProPilot serien eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Oris Big Crown ProPilot køb i dag.