Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Oris Divers 65 ure

Den populære Divers Sixty-Five serie er en blanding af en vintage og sporty stil. Designet tager udgangspunkt i et ikonisk dykkerur fra 1965. Urene vil tilpasse sig dit look og passer både til jakkesættet og de slidte jeans. Det buede safirglas understreger urets kvalitet og de eksklusive detaljer i designet.

Hvilke størrelser findes Divers 65 urene i?

Divers Sixty-Five findes i flere forskellige størrelser, men den mest anvendte størrelse er 40mm. Hos GoldenTime finder du et stort udvalg af herreure fra Divers 65 kollektionen samt et mindre udvalg af dameure.

Hvilket urværk sidder i Oris Divers 65?

De fleste af Divers Sixty-Five modellerne har et Oris 733 urværk – et automatisk urværk med 38 timers gangreserve. Nogle enkelte modeller har Oris’ eget inhouse urværk – kaliber 400 – også et automatisk urværk, der er anti-magnetisk og har en gangreserve på 120 timer. En gangreserve er det tidsinterval der kan gå fra fuldoptrukket tilstand på det mekaniske ur indtil det er afladet, ved eksempelvis at ligge stille på et bord.

Et Oris Divers 65 ure bronze?

Mange af Divers 65 modellerne har enten en bronze bezel, bronze urkasse, bronze mellemled i lænken eller er i fuld bronze. Bronze er et unikt materiale, som får en super fed patina, så dit ur aldrig vil fremstå på samme måde som andre ure i samme model.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til Divers 65 urene eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Oris Divers 65 køb i dag.