Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Oris Aquis ure

Aquis serien fra Oris er en serie, hvor der er fokus på det dykkervenlige design og funktionalitet. Aquis serien er blandt de mest populære serier fra Oris ure og derfor er serien bred med ure i forskellige størrelser samt med både silikonerem og lænke. Tilmed kan du finde Aquis ure både med blå, sort, grøn og mange andre farver urskiver. Udtrykket holdes sporty og eksklusivt samtidig med at uret har de helt rigtige dykkervenlige funktioner.

Hvor vandtæt er Aquis ure fra Oris?

Alle urene i Aquis serien er vandtætte til 30ATM – det vil sige at uret kan tåle det tryk, der forekommer ved dykning op til 300 meter. Jo mere vandtæt et ur er des mere slidstærkt er uret også. Et ur med 30ATM vandtæthed er derfor også robust i forhold til stød og slag, da urværket er ekstra beskyttet i urkassen.

Hvilke størrelser findes Aquis urene i?

Aquis urene findes i flere forskellige størrelser, hvor de almindelige størrelser er 43,50mm – 41,50mm – 36,50mm. Du kan derfor både finde et Aquis dameur og Aquis herreur i sortimentet.

Hvilke dykkerfunktioner har Aquis urene?

Alle Aquis urene er udstyret med en dykkerkrans – en roterende bezel, som kan indstilles, sådan at der holdes øje med den tiden under vand. Derudover har visere og markeringer fået en luminescense-overflade, sådan at disse lyser op i mørke og herved også under vandet. Urene har en skruekrone, som er med til at holde uret tæt og derved opnå de 30ATM. Uanset om du køber uret med en lænke eller en rem, er denne velegnet til dykning.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til Aquis urene eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Oris Aquis køb i dag.