Michael Kors - internationalt anerkendt brand


Langt de fleste kender til Michael Kors som brand, og det er måske meget naturligt, da Michael Kors efterhånden har haft at gøre med alle områder inden for modeverdenen. Lige fra tasker og tøj til ure og smykker. Det kendte brand kan iklædes fra top til tå, og her på siden finder du et stort udvalg af både herreure og dameure fra Michael Kors. Bag brandet står designeren af samme navn. Fra start har Michael Kors haft en vision om at stil skal være lige så overbærende som sofistikeret, og lige så moderne som ikonisk. Der er den helt rigtige balance mellem disse elementer i alle Michael Kors designs, og det gælder selvfølgelig også de smukke ure. Et Michael Kors ur vil sætte prikken over i’et på dit outfit, uanset om det er til hverdag eller fest.

Vores udvalg af Michael Kors ure


Hos Goldentime finder du et skønt udvalg af dame- og herreure fra Michael Kors. Michael Kors designer både feminine og maskuline ure, simple og meget detaljeret ure - og du finder selvfølgelig begge dele i udvalget her hos os. Vi tilbyder både det ikoniske Michael Kors ur i guld, som har et meget eksklusivt udtryk og de mere simple modeller. Michael Kors ure kan findes med den klassiske lænke eller læderrem. De kommer i flere forskellige farver både når det gælder overflade og urskive. Uanset om du er til et ur i rosa guld, sølv eller sort er de alle i udvalget af Michael Kors ure. Desuden findes Michael Kors ure både i 316L Stainless Steel og keramik, og flere forskellige størrelser.  

Alle urene kommer Quartz urværk, som drives af et batteri. Du kan selv vælge om du ønsker dit Michael Kors ur med chronograph, dato funktion og få eller mange markeringer på urskiven.

Derfor skal du vælge et Michael Kors ur


Michael Kors designer ure der er klassiske, men stadig har et twist af tidens trends og tendenser. Du vil få et ur der tager sig godt ud, uanset om du er på vej på studie eller arbejde, eller til store festlige arrangementer. De skønne Michael Kors ure kan bruges formelt eller afslappet - lige som du har lyst. Michael Kors kæler for hver eneste lille detalje, og du vil derfor også få et ur, hvor du kan være sikker på at der er tænkt over tingene.

Michael Kors ure holder sig på et meget fornuftigt prisniveau, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dit Michael Kors ur vil med garanti matche ethvert outfit og kan derfor bruges året rundt. Hvis du er på udkig efter et herre eller dame ur, der er lidt udover det sædvanlige, vil et Michael Kors ur helt sikkert være noget for dig.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det Michael Kors ur du leder efter. Uanset om det er et smukt dameur, der er tiltænkt gave eller et maskulint herreur med fede detaljer. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.