Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Georg Jensen – 100 år med design og kvalitet i højsæde

Georg Jensen har mere end 100 års erfaring inden for design, og de har vist sig at være i den absolutte topklasse, inden for et hav af forskellige produkter. Dette gælder i høj grad også, når det kommer til deres ure. Her viser de den samme tidsløse æstetiske stil, som man også ser hos mange af deres andre produkter. De flydende former, og det elegante design er gennemgående for deres ure, og du får dig med et Georg Jensen ur et ur, som passer perfekt til den nordisk stilrene linje, som er populær specielt i Skandinavien. En anden ting som Georg Jensen altid er garant for, er at kvaliteten følger det høje niveau som designet ligger for dagen.

Derfor skal du vælge et Georg Jensen ur

Hvis du søger et ur af høj kvalitet kombineret med et nordisk og stilrent design, så er Georg Jensen et kvalificeret valg. Du får med et Georg Jensen ur et ur, som du får glæde af i mange år frem, og når man kombinerer det med det høje æstetiske niveau, så går urene aldrig af mode, og du behøver derfor ikke skifte ur igen.

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af Georg Jensen ure til mænd og kvinder. Der er derfor rig mulighed for at finde netop dét Georg Jensen ur, som passer til din smag - og dit håndled. Alle Georg Jensen ure er udført i kompromisløs kvalitet, og designet er tidsløst og elegant ligesom man kender det på tværs af alle produkter fra Georg Jensen.

Georg Jensen Koppel

Er du på udkig efter et stilrent ur af høj kvalitet og eksklusivitet? Georg Jensen Koppel ure er indbegrebet af at være stilren og stilfuld. Koppel uret var revolutionær da det debuterede i 1978. Generation for generation er designet fortsat i den traditionelle og stilrene retning. Koppel urene er kendetegnet ved det elegante og simple design, som samtidig skaber enorm meget personlighed omkring uret.

Georg Jensen Vivianna

Et smukkere og mere unikt dameur findes ikke. Vivianna bøjleuret er et ikon, der udvisker grænsen mellem urmagerkunst og smykkekunst. Vivianna urets fejlfrie minimalisme er på samme tid sensuel og stilren. Georg Jensen Vivianna uret er et af de mest velkendte dameure og adskiller sig meget fra det klassiske dameur.

Autoriseret forhandler af Georg Jensen ure

GoldenTime er autoriseret forhandler af Georg Jensen ure til både mænd og kvinder. Vi har efterhånden mange års erfaring som forhandler af Georg Jensen og er derfor eksperter indenfor feltet.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Georg Jensen køb i dag.