Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Kort om Garmin Vivoactive

Hvad kan et Garmin Vivoactive ur?
Garmin Vivoactive serien er en alsidig serie, som har et bredt spektrum af teknologiske funktioner og et tidløst, moderne design. Blandt funktionerne kan nævnes indbyggede sportsapps, animerede træninger på uret, BodyBattery overvågning, stressregistrering og meget mere. Garmin Vivoactive er både til sportsentusiasten og til den modebevidste mand eller kvinde, som tracker sit daglige aktivitetsniveau.

Er der forskel på Garmin Vivoactive modellerne?
Hos Goldentime finder du modellerne Garmin Vivoactive 4 og 4S. De to modeller ligner på mange punkter hinanden. Begge modeller rummer mange af de samme teknologiske funktioner. Der er dog også en forskel mellem modellerne. Forskellen mellem de to modeller finder du i batterilevetiden, hvor Garmin Vivoactive 4 har en batterilevetid på op til 8 dage i smartwatch-tilstand og en levetid på op til 6 timer i GPS-tilstand med musik. Garmin Vivoactive 4S har en batterilevetid på op til 7 dage i smartwatch-tilstand og op til 5 timer i GPS-tilstand med musik. Derudover kan man som kvinde følge sin menstruationscyklus ved 4S-modellen. Udseendet hos de to slags Garmin ure er også forskellige i størrelsen og vægten på uret og i tykkelsen af remmene.

Hvilket Garmin Vivoactive ur skal jeg vælge?
Det kan være en udfordring, når man skal vælge det helt rigtige Garmin Vivoactive ur. Det kan være relevant at overveje, hvilket design der passer bedst til din personlighed og stil. Derudover kan det også være relevant at overveje, hvilke og hvor mange funktioner uret skal indeholde og hvilke behov du har. Uanset hvilket ur som du ender med at vælge, er du garanteret kvalitet for pengene.

Hvor kan jeg købe et Garmin Vivoactive?
Du finder Garmin Vivoactive kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.