VI FEJRER FØDSELSDAG 🎈 Spar 20% på alt* - Brug koden: TILLYKKE   •   Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Prismatch

Om Garmin


Hvad kan Garmin Venu?
Garmin Venu er et stilrent sportsur, som kan bruges til tracking af utroligt mange forskellige aktiviteter, heriblandt løb, cykling, svømning, ski, golf, vandring, men også pilates og yoga. Det særlige ved Garmin Venu er AMOLED displayed, der sikrer en optimal burger oplevelser og et iøjenfaldende udtryk.

Er Garmin Venu vandtæt?
Garmin Venu er vandtæt og har en vandtæthed på 5ATM (5 bar / 50 meter). Det betyder at dit Garmin Venu ur kan modstå et tryk der er svarende til en dybde på 50 meter. Du kan derfor sagtens have dit Garmin Venu på i badet eller bruge det til svømning og snorkling.

Hvordan starter man en aktivitet på Garmin Venu?
Start en aktivitet på dit Garmin Venu ur ved at trykke på “A”. Når du gør dette første gang, er der et afkrydsningsfelt der skal markeres ved siden af hver aktivitet for at tilføje aktiviteten til favoritter. Efterfølgende kan du vælge en aktivitet - enten fra aktivitets listen eller fra dine favoritter. Når du har fastlagt puls, GPS og trådløse sensorer er enheden klar. For at starte aktivitetstimeren trykkes der igen på “A”.