Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mere om Daniel Wellington Iconic Link


Daniel Wellington Iconic er et moderne bud på et klassik design. Det er et resultat af mange års fantastisk håndværksmæssig kunnen og kendetegn for designet af Iconic Link er det tredelt metal armbånd, der har et luksuriøst look. Hvert link består af massivt stål og hver del er individuelt udformet i en elegant og tilspidset form. Derved er der en perfekt glidende overgang fra lås til urkasse.
Iconic Link fås både som dameure og herreure, i mange forskellige urskive størrelser, lige fra 28 mm til 40 mm. De fleste ure fra Daniel Wellington Iconic Link er fremstillet i 316L Stainless Steel, mens et par ure er i keramik. Fælles for alle Iconic Link ure er, at de har et japansk Quartz urværk.

På siden finder du også Daniel Wellington Iconic Motion, der er det første vandtætte ur fra Daniel Wellington. Med rem lavet af syntetisk gummi, rosa guld eller sølv detaljer, er du sikret et iøjnefaldende og dristigt design.  

Populære Daniel Wellington Iconic Link ure


Som en af de populære modeller kan nævnes Daniel Wellington Iconic Link Emerald. Et ur, som vil give et pift til hverdagen, og uden tvivl tiltrække sig opmærksomhed med den smaragdgrønne urskive og belægning i rosaguld.

Du finder også populære modeller som Iconic Link Lumine, Ceramic og Unitone. I udvalget med Iconic Motion og Link kan du finde et ur, der giver dig mulighed for at flashe din personlige stil!

Vi er altid klar til at hjælpe


Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du finder lige det Daniel Wellington Iconic ur som du er på udkig efter, hvad end det er et klassisk Iconic Link ur med sølv lænke, eller et anderledes og vandtæt Iconic Motion ur. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.